Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parchetul General: Plangerea OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu in cazul privatizarii Oltchim este de competenta DNA

B1 B1,
Parchetul General: Plangerea OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu in cazul privatizarii Oltchim este de competenta DNA

Parchetul General nu poate judeca plangerea penala depusa de OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu, intrucat aceasta este de competenta Directiei Nationale Anticoruptie, precizeaza Ministerul Public, potrivit. continuă pe B1

Parchetul General: Plangerea OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu, de competenta DNA

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) a informat vineri ca plangerea depusa de OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu este de competenta Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

DNA il poate cerceta pe Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul licitatiei Oltchim.

Directia Nationala Anticoruptie DNA) are competenta de a investiga faptele reclamate de Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) impotriva lui Dan Diaconescu, patronul OTV, potrivit unei comunicari, la solicitarea Mediafax, a Ministerului Public. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a sesizat Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu, patronul OTV, a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in .

Plangerea penala a OPSPI pe numele lui Dan Diaconescu a fost depusa la Parchetul General

Plangerea penala a Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a fost depusa, miercuri, la Parchetul General, in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu a infractiunii de.

Remus Vulpescu a facut PLANGERE impotriva lui Dani Diaconescu, la Parchetul inaltei Curti.

Procurorul Ramona Bulcu, purtatorul de cuvant al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ), a declarat, pentru MEDIAFAX, ca plangerea impotriva lui Dan Diaconescu a fost depusa, urmand a fi examinata si a se stabili competenta in raport de obiectul ei si valoarea prejudiciului. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a anuntat ca va sesiza miercuri Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu, patronul OTV, a infractiunii de inselaciune .

Plangerea penala a OPSPI impotriva lui Diaconescu a fost depusa la PICCJ

Procurorul Ramona Bulcu, purtatorul de cuvant al Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ), a declarat ca plangerea impotriva lui Dan Diaconescu a fost depusa, urmand a fi examinata si a se.

OPSPI il ACUZA pe Dan Diaconescu de iNSELACIUNE.

Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) va sesiza, miercuri, Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in eroare si pentru dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT). Seful OPSPI, Remus Vulpescu, sesizeaza, astazi, 3 octombrie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de .

OPSPI i-a facut lui Dan Diaconescu plangere la Parchet pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata. Vulpescu demisioneaza

Remus Vulpescu a sesizat miercuri Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de catre Diaconescu Cristian Dan a infractiunii de inselaciune, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, prin inducerea in eroare a Statului Roman si opiniei publice in ce priveste existenta la dispozitia lui Diaconescu a sumei de circa 200. 000 Lei necesara pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni detinut la S. Oltchim S. , transmite MECMA intr-un comunicat de presa. Activitatea infractionala reclamata a fost savarsita prin multiple actiuni deliberate, avand drept scop dobandirea fara drept a calitatii de adjudecatar al licitatiei organizate pentru privatizarea S. Oltchim S. si a drepturilor decurgand din aceasta calitate, de catre numitul Diaconescu Cristian Dan, se arata in comunicat.

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Dan Diaconescu a depus plangeri impotriva lui Ponta si a lui Vulpescu.

14:36 -Premierul Victor Ponta a declarat ca doreste sa isi consume cea mai mare parte din timp cu problemele importante ale tarii si nu cu plangerea penala depusa de Dan Diaconescu, aratand ca ar fi extraordinar daca problemele legate de atragerea fondurilor europene s-ar rezolva doar cu circ, potrivit Mediafax. Daca s-ar rezolva problemele Romaniei cu fonduri europene, cu fonduri structurale, cu banii pentru agricultura doar cu circ, ar fi extraordinar. Din pacate nu se rezolva si .

Dan Diaconescu, cercetat de DNA

In urma depunerii unei plangeri penale de catre OSPI la Parchet impotriva lui Dan Diaconescu pentru esecul privatizarii Oltchim, patronul OTV va fi cercetat de DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )