Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dan Diaconescu, cercetat de DNA

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu, cercetat de DNA

In urma depunerii unei plangeri penale de catre OSPI la Parchet impotriva lui Dan Diaconescu pentru esecul privatizarii Oltchim, patronul OTV va fi cercetat de DNA. continuă pe Adevărul

Parchetul General: Plangerea OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu, de competenta DNA

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) a informat vineri ca plangerea depusa de OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu este de competenta Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Dan Diaconescu nu va mai depune joi plangere penala impotriva Ministerului Economiei deoarece a plecat din tara

Omul de afaceri DanDiaconescu a plecat joi din tara si, potrivit avocatului sau Daniel Fenechiu, acesta se va intoarce spre seara. Astfel, plangerile pe care le anunta Dan Diaconescu pe care urma sa le depu.

DNA il poate cerceta pe Dan Diaconescu pentru inselaciune in cazul licitatiei Oltchim.

Directia Nationala Anticoruptie DNA) are competenta de a investiga faptele reclamate de Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) impotriva lui Dan Diaconescu, patronul OTV, potrivit unei comunicari, la solicitarea Mediafax, a Ministerului Public. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a sesizat Parchetul in privinta savarsirii de catre Dan Diaconescu, patronul OTV, a infractiunii de inselaciune in forma continuata prin inducerea in .

Parchetul General: Plangerea OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu in cazul privatizarii Oltchim este de competenta DNA

Parchetul General nu poate judeca plangerea penala depusa de OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu, intrucat aceasta este de competenta Directiei Nationale Anticoruptie, precizeaza Ministerul Public, potrivit.

O viziune cu poporul Dan Diaconescu

Si atunci am inteles titulatura partidului: exista intr-adevar poporul Dan Diaconescu. De fapt, ma intalneam in fiecare zi cu poporul Dan Diaconescu pe strada, in autobuze si in magazine, fara sa stiu insa cum il cheama. Cu vreo douazeci si cinci de ani in urma incercasem fara succes sa gasesc poporul Ceausescu-Romania, despre care se tot vorbea iar acum lucrurile se intamplau pe dos: poporul il stiam, doar numele lui imi scapa. Dan Diaconescu m-a lamurit.

Dan Diaconescu: Ma intalnesc cu Ponta si la privatizarea Tarom de saptamana viitoare.

Dan Diaconescu a anuntat, luni, la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1TV ca se va prezenta si la privatizarea Tarom. Vreau sa-i spun atat domnului Ponta: o sa ne intalnim si la privatizarea Tarom. Taromul iese la privatizare saptamana viitoare a anuntat omul de televiziune. Reteta escrocheriei de la Oltchim se aplica la Tarom a mai spus Diaconescu, precizand ca in urma cu ceva timp, garantia de participare pentru Tarom era de cateva milioane de euro, dar luni aceasta a fost .

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan .

Dan Diaconescu sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

UPDATE 09:17: Dan Diaconescu nu a spus de ce abia acum prezinta dovada existentei banilor Dan Diaconescu a prezentat aseara, presei, un extras de cont, pe care a hasurat anumite portiuni. --- *UPDATE 08:49: Dan Diaconescu va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor statului Dan Diaconescu a anuntat ca va depune astazi plangere la Parchet impotriva autoritatilor, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:35: Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa. --- *UPDATE 08:31: Statul si trei banci au constituit Comitetul pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim Autoritatile statului Guvern, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului AVAS), Electrica) si trei banci creditoare au infiintat Comitetului pentru Stabilizarea Financiara a Oltchim CSFO), un parteneriat public-privat care are ca obiectiv mentinerea companiei pe linia de plutire si pregatirea acesteia pentru privatizare, relateaza sursele de presa. ----- Dan Diaconescu a sustinut, aseara, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, la salonul oficial, in fata presei, ca detine suma de 43 milioane euro in doua conturi constituite la sucursalele unor banci straine, in cuantum de 24 milioane euro, respectiv 19 milioane euro, realteaza sursele de presa.

Dan Diaconescu e PLECAT din TARA.

Realizatorul TV Dan Diaconescu nu va mai depune, joi, plangere la Parchetul General pentru ca e plecat din tara, transmite Realitatea TV. Dan Diaconescu ar fi trebuit sa depuna plangere impotriva fostului sef al OPSPI, Remus Vulpescu, si a premierului Victor Ponta referitor la esecul privatizarii Oltchim. Dan Diaconescu trebuia sa depuna si o plangere impotriva Ministerului Economiei. Se pare ca Diaconescu se va intoarce in tara in cursul zilei de joi. Citeste si: Remus Vulpescu si-a dat .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )