Libnet.ro
UNICEF

21:30

DNA: Radu Mazare, trimis in judecata, intr-un nou dosar

România Liberă România Liberă,
DNA: Radu Mazare, trimis in judecata, intr-un nou dosar

Fostul primar al Constantei Radu Mazare a fost trimis in judecata, sub control judiciar, intr-un dosar de luare de mita, abuz in serviciu si conflicte de interese in forma continuata. continuă pe România Liberă

Radu Mazare, trimis de DNA in judecata intr-un al treilea dosar

Radu Mazare, primarul demisionar al Constantei, a fost trimis de DNA in judecata intr-un al treilea dosar. Alaturi de el vor raspunde in instanta Sorin Strutinsky, deputatul Eduard Martin, viceprimarul Gabriel Stan si altii.

Radu Mazare, fostul primar al municipiului Constanta, trimis in judecata in al treilea dosar penal

Fostul primar Radu Mazare a fost trimis in judecata, miercuri, in al treilea dosar penal. in aceasta cauza, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie il acuza pe fostul edil de luare de mita, conflict de interese si abuz in serviciu.

Fost primar al unei localitati din judetul Olt, trimis in judecata, intr-un dosar de abuz in serviciu

Fostul primar al localitatii Grojdibodu din judetul Olt, Tudorel Nitulescu, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Craiova, intr-un dosar de abuz in serviciu, privind contracte pentru lucrarile de modernizare a unui drum comunal.

Radu Mazare, trimis in judecata de DNA

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita 3 infractiuni), abuz in serviciu daca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )