Libnet.ro
UNICEF

08:00

DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Hotnews Hotnews,
 DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au respins joi, plangerile DNA fata de hotararile de incetare a delegarii pentru sefii a doua sectii importante din cadrul Directiei, ca efect al Ordonantei de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functie. Conducerea DNA anunta ca a avertizat Guvernul ca se va ajunge la blocarea activitatii DNA si ca i-a cerut premierului si ministrului Justitiei abrogarea Ordonantei de Urgenta 7. continuă pe Hotnews

Efect al controversatei OUG 7: Doua sectii importante din DNA ramn fara conducere. Procurorii din CSM: Este necesara abrogarea tuturor prevederilor ordonantei

Directia Nationala Anticoruptie ramane fara conducere in doua sectii importante - Sectia de combatere a coruptiei si Sectia penala - ca urmare a intrarii in vigoare a Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functiile de conducere din parchete pentru care numirea se face de seful statului. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) avertizeaza din nou asupra efectelor OUG 7 si spune ca actul normativ trebuie abrogat in totalitate.

Tudorel Toader da vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA, care ramne fara sefi ca efect al Ordonantei 7 / Seful DNA: A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader?

Dupa apelul DNA care i-a cerut abrogarea Ordonantei de Urgenta 7, ce interzice delegarile pe functii si care a lasat doua servicii importante fara conducere, Tudorel Toader sustine ca cel care poate debloca situatia este doar presedintele Klaus Iohannis. Ministrul Justitiei a declarat, pentru HotNews. ro, ca nimeni nu se poate substitui prerogativelor prezidentiale in numirea procurorilor de rang inalt. Aceasta, desi el nu a facut nicio propunere catre seful statului pentru numirea sefilor celor doua sectii. A facut vreo propunere pentru sectii domnul Toader? a fost reactia sefului DNA, Calin Nistor.

Criza in Justitie. Cu voie de la Consiliul Superior al Magistraturii, DNA ramane fara sefi

DNA ramane fara procuror-sef al Sectiei de combatere a coruptiei si fara procuror-sef al Sectiei penale, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a respins marti propunerile de prelungire a delegarilor pe aceste functii ca urmare a adoptarii OUG pe legile justitiei. Practic, Ordonanta interzice delegarile in functiile de conducere din cadrul parchetelor pentru care numirea se face de presedinte.

DNA cere abrogarea Ordonantei 7: Din data de 20 martie, doua sectii raman fara procurori sefi

DirectiaNationala Anticoruptie cere abrogarea Ordonantei 7, printr-un comunicat de presa. DNA trage un semnal de alarmareferitor la delegarile din aceasta institutie. La data de 27.

Seful DNA: Directia Anticoruptie este cea mai afectata institutie de OUG care modifica legile justitiei / Sunt n pericol dosare

Directia Nationala Anticoruptie este cea mai afectata institutie de Ordonanta de Urgenta care a modificat din nou legile Justitiei, in conditiile in care doua sectii importante raman fara conducere pentru ca nu mai sunt permise delegarile pe functii, astfel ca nu va mai avea cine sa verifice rechizitoriile si vor fi afectate unele dosare, a declarat, miercuri, procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor.

EFECTELE OUG 7: Doua sectii din cadrul DNA raman fara conducere. CSM respinge orice delegari pentru sefii DNA (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii respinge solicitarile privind prelungirea delegarilor in cazul sefilor din DNA, masura fiind o consecinta a intrarii in vigoare a OUG 7. Decizia a fost luata marti de.

EFECTELE OUG 7: Doua sectii din cadrul DNA raman fara conducere. CSM respinge orice delegari pentru sefii din DNA (VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii respinge solicitarile privind prelungirea delegarilor in cazul sefilor din DNA, masura fiind o consecinta a intrarii in vigoare a OUG 7. Decizia a fost luata marti de.

DNA ramane fara doi sefi de sectie, in contextul OUG 7. Procurorii CSM au respins plangerile Directiei privind delegarile in functii

Procurorii CSM au respins joi plangerile DNA fata de hotararea de incetare a delegarii pentru doi sefi de sectie din cadrul Directiei, delegari ce au incetat in contextul OUG 7, care le interzice ocuparea functiilor numite de presedinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )