Libnet.ro
UNICEF

18:00

DNA: Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

B1 B1,
DNA: Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul Sorin Lazar a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Alaturi de Lazar, a fost trimis in. continuă pe B1

Prim-procurorul de la Orsova a fost trimis in judecata alaturi de un comisar-sef de politie si doi afaceristi

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Orsova a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si luare de mita, alaturi de un comisar-sef de la IPJ Mehedinti si doi oameni de afaceri, anunta procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei.

Senatorul PSD Sorin Lazar, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul PSD Sorin Constantin Lazar a fost trimis astazi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA), acuzat de abuz in serviciu, pentru presupuse fapte comise cand a fost primar al comunei Strunga, din judetul Iasi.

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata de DNA pentru implicarea in evaziune cu motorina

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru sprijinirea unui grup acuzat de evaziune cu motorina, anchetatorii sustinand ca parlamentarul, pentru interventiile sale, ar fi.

DNA: Deputatul Dorinel Ursarescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Dorinel Ursarescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, alaturi de alte trei persoane, printre care fostul sef al Directiei pentru Accize Bacau, un inspector de la Autoritatea Nationala a Vamilor, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Politistul Constantin Nutu din Dragasani, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Constantin Tiberiu Nutu, agent de politiei in cadrul Politiei municipiului Dragasani, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, abuz in serviciu, folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Senatorul Sorin Constantin Lazar, trimis in judecata. Care sunt acuzatiile

Senatorul PSD de Iasi Sorin Constantin Lazar a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca, pe vremea cand era primar al comunei iesene Strunga, a dispus aprobarea nejustificata si nelegala a unor plati pentru sase persoane si a unor premii pentru sine si pentru viceprimar, informeaza DNA.

Dan Leasa, care a prejudiciat Marfin Leasing IFN cu 8,5 milioane euro, a fost trimis in judecata

Directia Nationala Anticoruptie a dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Dan Leasa, acuzat de de constituire a unui grup infractional si alte infractiuni prin care a a prejudiciat Marfin Leasing cu peste 8,5 mil. euro.

Deputatul Ion Dinita si presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu si deputatul Ion Dinita au fost trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de alte sapte persoane si o societate comerciala,.

Catalin Botezatu a fost Mos Craciun pentru 19 copii orfani! Dana Savuica, Sophia, DJ Wanda si Carmen Negoita l-au ajutat!

Catalin Botezatu a fost aseara Mos Craciun pentru 19 copii orfani, aflati in grija SOS Satele Copiilor. Designerul le-a facut micutilor o bucurie imensa venind la Zorkys Planet, parcul de distractii din incinta AFI Palace Cotroceni, cu cadouri si multe surprize.

Afaceristul Dan Leasa, trimis in judecata dupa ce a pacalit o firma de leasing cu aproape 32 milioane de lei

Omul de afaceri Dan Leasa, alaturi de alte 17 persoane, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat ca ar fi coordonat o retea care care a prejudiciat firma Marfin Leasing IFN cu aproape 32 de milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )