Libnet.ro
UNICEF

13:45

DNA sustine ca Apa Nova a marit substantial tarifele la apa si canal prin spaga/ Cum a crescut cifra de afaceri a Apei Nova cu circa 173 de milioane de lei intr-un singur an

Hotnews Hotnews,
 DNA sustine ca Apa Nova a marit substantial tarifele la apa si canal prin spaga/ Cum a crescut cifra de afaceri a Apei Nova cu circa 173 de milioane de lei intr-un singur an

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu, reprezentant neoficial al unui grup de firme strain din care face parte si SC Apa Nova SA, la data faptelor, a fost retinut joi de procurori, alaturi de fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, si de fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu intr-un dosar de cumparare de influenta si trafic de influenta in legatura cu Apa Nova Bucuresti, informeaza DNA. Concret, Moisescu s-a asigurat ca va fi aprobat un act aditional la un contract de concesiune semnat de SC Apa Nova Bucuresti SA cu Primaria Municipiului Bucuresti, privind obtinerea, de catre firma respectiva, a unor majorari extraordinare ale tarifului de alimentare cu apa, respectiv de canalizare, aspecte ce au permis operatorului bucurestean cresterea cifrei de afaceri intr-un singur an de la 493. 646 lei la 666. 331, potrivit DNA. HotNews arata in 2013 cum tarifele la apa au crescut de 17 ori intre anii 2000 si 20013. Referinte: HARTA INTERACTIVA Cum s-a dublat in Bucuresti pretul la apa si canal in ultimii 3 aniCum a fost decorat Sorin Oprescu de statul francez cu Legiunea de onoare si cum au protestat bucurestenii. continuă pe Hotnews

UPDATE Procurorii au ridicat documente de la Apa Nova, de la Primaria Capitalei si de la cea a Sectorului 1 / Ar fi vizat un fost consilier personal al lui Oprescu / Costin Berevoianu a ajuns la DNA Ploiesti

Procurorii DNA Ploiesti ridica, joi, documente de la Apa Nova, Primaria Sectorului 1 si Primaria Capitalei, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie ce ar fi fost comise de persoane din conducerea societatii, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. 03: Apa Nova anunta intr-un comunicat ca documentele solicitate de DNA sunt pentru perioada 2008 - 2015 si sunt contracte comerciale cu subantreprenori Apa Nova Bucuresti. 24 Fostul consilier al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, a ajuns la DNA Ploiesti unde va fi audiat intr-un dosar de trafic de influenta si cumparare de influenta in legatura cu derularea unor contracte ale Apa Nova Bucuresti.

DNA ridica documente de la sediul central Apa Nova

ACTUALIZARE 11:00 Directorul general adjunct Apa Nova: Procurorii au cerut contracte comerciale din perioada 2008-2015 Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsica Chiru, a precizat ca procurorii anticoruptie din Ploiesti au solicitat, azi, conducerii institutiei o serie de contracte comerciale din perioada 2008-2015, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 09:46 Procurorii ridica documente si de la Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 din Bucuresti.

DNA Ploiesti a ridicat documente de la Apa Nova si Primaria Capitalei: Fost consilier al lui Sorin Oprescu, vizat de ancheta procurorilor

Documentele ridicate de DNA de la Apa Nova vizeaza contracte incheiate cu subantreprenori in perioada 2008-2015, informeaza B1 TV. Precizarea vine din partea institutiei care anunta ca alte verificari nu s-au.

Apa Nova, precizari privind solicitarile procurorilor DNA Ploiesti: Nu s-au efectuat perchezitii, s-au solicitat o serie de documente. Conducerea institutiei a pus si va pune la dispozitie cu toata transparenta cele solicitate

Apa Nova vine cu precizari in legatura cu solicitarile procurorilor de la DNA Ploiesti. Compania a anuntat ca in afara de documentele ridicate, Directia Nationala Anticoruptie nu a facut alte perchezitii.

Directorul general adjunct al Apa Nova, despre perchezitiile DNA: Nu cunosc care e legatura domnului Costin Berevoianu cu contractele solicitate de procurori (VIDEO)

Epsica Chiru, directorul general adjunct al Apa Nova, a declarat joi, in urma perchezitiilor procurorilor DNA la sediul central al institutiei, ca au fost cerute anumite documente din perioada 2008 - 2015. S-au.

Procurorii DNA Ploiesti efectueaza joi perchezitii la sediul central Apa Nova (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti efectueaza joi dimineata perchezitii la sediul central Apa Nova, informeaza B1 TV. Sunt cautate documente care ar putea fi folosite ca probe in dosar. Acest dosar vizeaza fapte de.

UPDATE: Moisescu, Berevoianu si Semenescu, RETINUTI in mega-scandalul Apa Nova, Dimineata, procurorii au ridicat acte de la primariile Capitalei si Sectorului 1.

Procurorii DNA Ploiesti i-au retinut pe Vlad Moisescu, Costin Berevoianu si Semenescu pentru trafic de influenta /cumparare de influenta in derularea contractelor Apa Nova Bucurest. Berevoianu este consilierul primarului general Sorin Oprescu si fost director Apa Nova.

Perchezitii la Primaria Capitalei si Primaria Sector 1, in acelasi dosar cu verificarile de la Apa Nova (VIDEO)

O serie de perchezitii au loc la Primaria Capitalei si Primaria Sector 1, in acelasi dosar cu verificarile procurorilor DNA Ploiesti de la sediul central Apa Nova. Detalii AICI)Cel putin trei persoane sunt.

EXCLUSIV. Apa Nova, mega-scandal de CORUPTIE. Ridicari de acte de la primariile Capitalei si Sectorului 1. Dusi cu mandat la audieri: consilierul personal al lui OPRESCU si Ovidiu Semenescu. Vizat ar fi si Vlad MOISESCU

Procurorii DNA Ploiesti ridica, joi, documente de la Apa Nova Bucuresti, precum si la Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1, dar si din alte locatii tinute secret la aceasta ora. La audieri vor fi duse cu mandat mai multe persoane.

UPDATE Ovidiu Semenescu, retinut de DNA alaturi de Vlad Moisescu si Costin Berevoianu; vineri, ei vor fi prezentati instantei pentru arestare preventiva

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu, reprezentant neoficial al unui grup de firme strain din care face parte si SC Apa Nova SA, la data faptelor, a fost retinut joi de procurori, alaturi de fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, si de fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu, informeaza DNA. 50 Berevoianu, Moisescu si Semenescu, scosi incatusati din sediul DNA Ploiesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )