Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doamne, ce drama! A MURIT unui dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

B1 B1,
Doamne, ce drama! A MURIT unui dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

Lumea sportului este in lacrimi, dupa trecere in nefiinta a antrenorului Constantin Dumitrescu! Moartea lui este plansa de toti cunoscutii sai. Federatia Romana de Atletism anunta cu durere trecerea . continuă pe B1

Doamne, ce drama! A MURIT unul dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

Lumea sportului este in lacrimi, dupa trecere in nefiinta a antrenorului Constantin Dumitrescu! Moartea lui este plansa de toti cunoscutii sai. Federatia Romana de Atletism anunta cu durere trecerea .

Sclavagism la Giurgiu: Cum isi tine fotbalistii in foame Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogati romani

Echipele din Liga I incaseaza, in fiecare sezon, milioane de euro din vanzarea drepturilor TV, insa nu e clar unde se duc banii din moment ce, cu mici exceptii, exista restante catre jucatori cam la toate echipele din primul esalon.

E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar in spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile ca a fost abuzata de tatal vitreg

Ellen DeGeneres, una dintre cele mai indragite prezentatoare americane, a povestit ca in adolescenta a fost agresata sexual de tatal ei vitreg. Cu toate ca a trecut prin momente ingrozitoare, mai ales .

Trump propune schimbari majore pentru sistemul de emigrare in SUA. Cine vor fi cei mai afectati.

Presedintele Trump a subliniat recent nevoia implemantarii unui nou sistem de imigrare in SUA, bazat pe puncte si pe merit, denumit Build America Visa.

Prezenta la vot in judetul Olt. in 2014, in Olt s-au prezentat la urne cei mai multi alegatori raportat la cifrele inscrise in listele permanente

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Olt raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

Romanii, cei mai dezinteresati de remedierea masinilor diesel poluante

Doar 10 milioane din cele 43 de milioane de automobile si camionete extrem de poluante care au fost prinse in scandalul emisiilor Dieselgate au fost retrase incepand cu 2015. Romania este tara cel mai grav afectata din UE cu doar 37% rechemari ale masinilor Volkswagen prinse cu software trisor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )