Libnet.ro
UNICEF

01:06

Doamne, ce drama! A MURIT unul dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

B1 B1,
Doamne, ce drama! A MURIT unul dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

Lumea sportului este in lacrimi, dupa trecere in nefiinta a antrenorului Constantin Dumitrescu! Moartea lui este plansa de toti cunoscutii sai. Federatia Romana de Atletism anunta cu durere trecerea . continuă pe B1

Doamne, ce drama! A MURIT unui dintre cei mai premiati antrenori! Lumea sportului, in lacrimi

Lumea sportului este in lacrimi, dupa trecere in nefiinta a antrenorului Constantin Dumitrescu! Moartea lui este plansa de toti cunoscutii sai. Federatia Romana de Atletism anunta cu durere trecerea .

Sclavagism la Giurgiu: Cum isi tine fotbalistii in foame Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogati romani

Echipele din Liga I incaseaza, in fiecare sezon, milioane de euro din vanzarea drepturilor TV, insa nu e clar unde se duc banii din moment ce, cu mici exceptii, exista restante catre jucatori cam la toate echipele din primul esalon.

inca un membru PSD da semne de razvratire. Sa luam masurile pentru redresare

Rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considerat unul dintre baronii locali ai partidului, citat de .

PSD a pierdut alegerile pana si in PROPRIUL bazin electoral: judetul Vaslui. Dumitru Buzatu: Sa luam masurile pentru redresare

Rezultatele obtinute de PSD la nivel national reprezinta unul dintre cele mai grele momente ale partidului, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considerat unul dintre baronii locali ai partidului, citat de .

DOLIU in Romania! Moartea a lovit cand nimeni nu se astepta! Regrete eterne pentru MARELE ACTOR

Florin Piersic este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania. DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORTII I-A iNTRISTAT PE TOTI! AU OPRIT FILMARILE! insa, in ciuda optimismului general pe care il emana,.

Digi24: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania: Am plecat de la un carton

Inainte de a deveni cunoscut pe scena politica, Liviu Dragnea a fost ani buni antreprenor. A inceput de jos, a facut afaceri cu negustorii din Teleorman, dupa care si-a deschis un bar. La sase ani de la Revolutie, era deja unul dintre cei mai instariti oameni din judet. Oamenii locului spun ca cei mai multi bani i-a facut in cei 12 ani cat a fost angajat al statului.

incep frictiunile din PSD si in teritoriu. Cel mai influent primar din Iasi cere demisia liderului de partid din judet

Mihai Mihalache, unul dintre cei mai longevivi primari din judetul Iasi si considerat cel mai influent edil in mediul rural, a solicitat, marti, 28 mai, demisia liderului PSD Iasi, Maricel Popa.

E una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din lume. Dar in spatele succesului ei se ascunde un trecut furtunos. A ascuns timp de ani de zile ca a fost abuzata de tatal vitreg

Ellen DeGeneres, una dintre cele mai indragite prezentatoare americane, a povestit ca in adolescenta a fost agresata sexual de tatal ei vitreg. Cu toate ca a trecut prin momente ingrozitoare, mai ales .

Dancila nici nu vrea sa mai auda de Anca Alexandrescu: Exclus sa mai colaborez cu ea! / Premierul afirmase despre apropiata lui Dragnea ca e una dintre cele mai rele persoane pe care le-am intalnit

Viorica Dancila nici nu vrea sa mai auda de Anca Alexandrescu, cea pe care Liviu Dragnea i-a impus-o drept consilier onorific la Palatul Victoria. Alexandrescu era considerata unul dintre cei mai fideli oameni ai fo.

Prezenta la vot in judetul Olt. in 2014, in Olt s-au prezentat la urne cei mai multi alegatori raportat la cifrele inscrise in listele permanente

Romanii ii desemneaza duminica, 26 mai, pe cei 32 de reprezentanti in Parlamentul European. in acelasi timp, alegatorii pot raspunde la cele doua intrebari din cadrul referendumului initiat de presedintele Klaus Iohannis. Adevarul va tine la curent cu prezenta la vot in judetul Olt raportata la intervale regulate de catre Autoritatea Electorala Permanenta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )