Libnet.ro
UNICEF

16:45

La doar cateva zile de la investire, Donald Trump si-a rezervat deja sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020

România Liberă România Liberă,
La doar cateva zile de la investire, Donald Trump si-a rezervat deja sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020

Investit in functie pe 20 ianuarie, presedintele american Donald Trump si-a rezervat deja sloganul pentru campania electorala din 2020: Sa pastram maretia Americii, informeaza AFP. continuă pe România Liberă

Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

La doar cateva zile dupa ce Donald Trump a ocupat pozitia de presedinte SUA, autoritatatile americane din mai multe domenii au inceput sa simta repercusiunile. La sfarsitul saptamanii trecute, Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statele Unite ale Americii. Inaugurarea a fost urmarita de intreaga planeta, dar curiozitatea mai mare a [].

Biletul la ceremonia de investire a lui Donald Trump, unde merge seful PSD, costa intre 100.000 si un milion de dolari. Cine este Elliot Broidy, afaceristul corupt care l-a invitat pe Dragnea in America |Cel mai citit articol al saptamanii

Elliott Broidy, cel care i-a chemat pe Dragnea si Grindeanu in SUA, este un controversat vicepresedinte al comitetului care se ocupa de ceremoniile de inaugurare a noului presedinte al SUA, Donald Trump.

Donald Trump interzice accesul la Twitter al Serviciului National pentru Parcuri, in urma pozelor cu multimea de la investire

Reprezentantii lui Donald Trump au cerut Serviciului National pentru Parcuri sa nu mai foloseasca, temporar, contul de Twitter, dupa ce institutia a publicat imagini in care era comparata multimea stransa pentru investitura lui Barack Obama, in 2009,.

Dragnea ii va da in judecata pe cei care au spus ca a platit sa stea la masa cu Donald Trump

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a anuntat luni ca ii va da in judecata pe toti cei care au sustinut ca el si premierul si-au platit participarea in SUA la ceremonia de investire a presedintelui Donald Trump.

A avut brate false bodyguardul lui Donald Trump la inaugurare? Pozele care au ridicat multe semne de intrebare in mediul virtual (FOTO)

Dupa ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite de vineri, numerosi membri din lumea militara sau a fortelor de ordine au semnal un comportament suspect la unul.

Primele zile ale noii administratii la Casa Alba au fost tensionate. Donald Trump - razboi cu presa, pace cu CIA

Noul presedinte al SUA si-a inceput mandatul cu stangul. Sfatuit de toti consilierii sa nu intre in conflict cu presa si cu serviciile secrete, cu CIA in special, Donald Trump i-a ascultat pe jumatate. Si a declarat razboi presei.

Liviu Dragnea la RTV: Bugetul apararii va fi 2% din PIB. / Cei care au spus ca am platit un milion de dolari sa fac fotografii cu Donald Trump sa raspunda in instanta

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, la Romania Tv, ca bugetul apararii va fi 2% din PIB, precizarile venind dupa ce am vazut azi o informatie in presa. El a adaugat ca O sa ii ajut pe cei care au spus in spatiul public ca am platit un milion de dolari sa fac fotografii cu Donald Trump sa raspunda in instanta. Dragnea spune ca Eu am primit o invitatie de la comitetul care a organizat evenimentele din ultimele zile. Oricare membru din acest comitet de organizare poate sa invite la acest eveniment. O invitatie pe care eu am primit-o si eu si premierul Grindeanu si ne-am gandit sa o onoram. Nu cred ca era bine pentru Romania sa sun si sa spun ca nu mergem, ca in Romania se supara nu stiu cine.

Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

Presedintele american Donald Trump a decis sa demisioneze din Trump Organization, iar cei ce vor prelua afacerea sunt fii sai, potrivit Reuters.

Donald Trump a DEMISIONAT din Trump Organization. Fiii sai se vor ocupa acum de afaceri

Presedintele SUA, Donald Trump, a demisionat de la Trump Organization, iar fiii lui, Don Jr. si Eric, se vor ocupa de afaceri, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, intr-o.

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )