Libnet.ro
UNICEF

16:46

Donald Trump interzice accesul la Twitter al Serviciului National pentru Parcuri, in urma pozelor cu multimea de la investire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump interzice accesul la Twitter al Serviciului National pentru Parcuri, in urma pozelor cu multimea de la investire

Reprezentantii lui Donald Trump au cerut Serviciului National pentru Parcuri sa nu mai foloseasca, temporar, contul de Twitter, dupa ce institutia a publicat imagini in care era comparata multimea stransa pentru investitura lui Barack Obama, in 2009,. continuă pe Wall-Street Ro

Trump interzice accesul la Twitter al Serviciului National pentru Parcuri, in urma pozelor cu multimea de la investire

Reprezentantii lui Donald Trump au cerut Serviciului National pentru Parcuri sa nu mai foloseasca, temporar, contul de Twitter, dupa ce institutia a publicat imagini in care era comparata multimea stransa pentru investitura lui Barack Obama, in 2009, cu cea stransa vineri pentru investitura succesorului sau, relateaza CNN.

Donald Trump se razbuna dupa pozele cu multimea de la inaugurare: O institutie publica a primit interdictie de a mai folosit Twitter (FOTO)

Serviciului National pentru Parcuri din Statele Unite a redistribuit vineri o postare a unui jurnalist de la New York Times in care se compara multimea prezenta la inaugurarea lui Barack Obama cu cea a venita.

Un barbat a fost arestat in SUA, dupa ce a amenintat, pe Twitter, ca il va asasina pe Donald Trump la ceremonia de investire in functie

Un barbat care a amenintat, pe Twitter, ca il va asasina pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, in timpul ceremoniei de investire in functie, a fost arestat de politia din statul Florida.

GAFA pe Twitter: Donald Trump a postat poze de la investirea sa cu cele de la ceremonia lui Barack Obama din anii trecuti

Donald Trump a fost investit, vineri, in functia de presedinte al Statelor Unite. in cadrul unei ceremonii fastuoase acesta si-a preluat sarcinile si indatoririle pe care trebuie sa le.

GAFA pe Twitter: Donald Trump a incurcat pozele de la investirea sa cu cele de la ceremonia lui Barack Obama din anii trecuti

Donald Trump a fost investit, vineri, in functia de presedinte al Statelor Unite. in cadrul unei ceremonii fastuoase acesta si-a preluat sarcinile si indatoririle pe care trebuie sa le.

Stafeta predata si pe Twitter: Barack Obama i-a cedat contul @POTUS lui Donald Trump

Transferul de putere din SUA se face inclusiv la nivelul conturilor de pe retelele de socializare. Astfel, in momentul depunerii juramantului de presedinte de Donald Trump, contul @POTUS acronim .

Donald Trump despre participantii la manifestatiile impotriva sa: Au fost alegeri, de ce nu au votat?

Presedintele SUA, Donald Trump, a reactionat duminica pe Twitter dupa manifestatiile masive impotriva sa desfasurate in ziua precedenta, el intrebandu-se de ce participantii la aceste proteste nu au mers la vot pe 8 noiembrie, adoptand insa un ton mai conciliant intr-o alta postare o ora mai tarziu, relateaza Agerpres citand presa internationala.

Borin Johnson i-a transmis un mesaj proaspatului presedinte al SUA, Donald Trump

Ministrul de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump prin intermediul contului sau de Twitter. Boris l-a felicitat pe noul presedinte al SUA si i-a transmis ca doreste sa mentina legaturi solide intre cele doua tari.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )