Libnet.ro
UNICEF

18:00

Doar patru banci din Romania ofera gratuit interogarea soldului

Antena3 Antena3,
Doar patru banci din Romania ofera gratuit interogarea soldului

Bancile au ajuns sa taxeze si incasarile din conturi ale clientilor proprii, nu doar pe cele provenind de la clientii altor banci. Comisioanele percepute clientilor pentru incasarile intrabancare . continuă pe Antena3

12 asiguratori din Romania au capacitate de plata in caz de cutremur major, prin contracte de reasigurare, de 1,45 miliarde euro/200 de milioane euro din aceasta suma este protectie cumparata de Allianz-Tiriac

Circa 200 milioane de euro din suma de 1,45 de miliarde de euro - capacitate de plata pe care 12 asiguratori din Romania ar avea-o la dispozitie in caz de cutremur major - exclusiv prin protectiile de reasigurare de tip neproportional cumparate pentru 2015, reprezinta protectie cumparata de Allianz-Tiriac Asigurari de la patru reasiguratori parteneri, au precizat pentru HotNews. ro oficialii asiguratorului. Allianz-Tiriac subliniaza ca are o capacitate totala de plata in caz de cutremur de peste 700 milioane de euro, aici fiind inclusa suma de 200 milioane de euro, precum si disponibilitati date de alte contracte proportionale de reasigurare cumparate si de retineri nete in sarcina companiei.

O artista din Romania, la un pas de viol. Peste 360.000 de oameni au semnat petitia pentru arestarea violatorilor

Peste 360. 000 de oameni au semnat pana acum o petitie pentru arestarea violatorilor. Atitudine au luat si artistii din Romania, tot mai revoltati fata de superficialitatea cu care autoritatie au tratat cazul.

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Rusia va stationa bombardiere strategice in Crimeea pentru a contracara instalatiile NATO din Romania. NATO: Masura poate avea implicatii pentru stabilitatea regiunii

Rusia intentioneaza sa stationeze bombardiere strategice de tip Tupolev in Crimeea, intr-o incercare de a contracara instalatiilor antibalistice NATO din Romania, informeaza Newsweek. Masura avuta in vedere.

Rusia ar putea mobiliza avioane contra sistemului antiracheta din Romania

Fortele Aeriene ruse intentioneaza sa stationeze bombardiere strategice de tip Tupolev in Crimeea, ca modalitate de contracarare a instalatiilor antibalistice NATO din Romania, Alianta Nord-Atlantica condamnand suplimentarea fortelor si avertizand ca.

Aproape 18% dintre locuintele din Romania aveau asigurare obligatorie

Numarul politelor active de asigurare obligatorie a locuintei PAD) a crescut in primul semestru cu 14. 788, la 1. 117, astfel ca, la jumatatea acestui an, 17,7% din cele 8,5 milioane de locuinte din Romania aveau asigurare obligatorie, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID), societatea care emite acest tip de asigurari.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial la inceputul lunii august. CNADNR a suplimentat echipele pentru ca lucrarile sa poata fi incheiate.

Curtea de Justitie a UE: Fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei

Fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei, prin intelegerea de a-si imparti clientii cu doua optiuni, a decis Curtea de Justitie a Uniunii Europene, informeaza.

Romania ofera 100 de mii de euro pentru siguranta alimentelor in Republica Moldova

Agentia Nationala pentru Sigurnata Alimentelor de la Chisinau a primit 100 de mii de euro din partea Romania pentru dezvoltarea activitatii institutiei in vederea asigurarii unui proces mai bun al verificarii sigurantei produselor si alimentelor.

Un numar de 22 de banci din SUA, date in judecata pentru manipularea emisiunilor de titluri ale Trezoreriei

Fondul de pensii al angajatilor din sectorul public al orasului american Boston, State-Boston Retirement System, a dat in judecata 22 de companii financiare din Statele Unite pentru manipularea emisiunilor de titluri.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )