Libnet.ro
UNICEF

16:00

Doctorul lui Nicusor Constantinescu, retinut pentru mita

România Liberă România Liberă,
Doctorul lui Nicusor Constantinescu, retinut pentru mita

Marius Militaru, medicul adus de Nicusor Constantinescu din Germania, e acuzat ca a conditionat o operatie pe cord de primirea unei sume de bani. continuă pe România Liberă

Paradoxul de la CJ Constanta: Nicusor Constantinescu, repus in functie, nu se poate apropia de consilieri

Situatie paradoxala la Consiliul Judetean Constanta. Institutia are un presedinte ales, suspendat prin ordinul prefectului, dar despre care acum nu se stie daca mai poate sau nu ocupa aceasta functie. Vorbim despre Nicusor Constantinescu. CJC mai are un presedinte imputernicit de catre consilieri sa conduca institutia: Cristinel Dragomir, unul dintre vicepresedinti. La sedinta de vineri, consilierii au votat prelungirea imputernicirii acestuia pana la finalul anului 2014.

Administratorul Episcopiei Greco-Catolice Oradea, retinut pentru coruptie

Administratorul Episcopiei Greco-Catolice Oradea, Mircea Constantin, a fost retinut de DNA pentru dare de mita in dosarul primarului din Beius, Adrian Domocos.

Primarul municipiului Beius, Adrian Domocos, retinut pentru fapte de coruptie

Primarul municipiului Beius, Adrian Domocos PNL), a fost retinut, luni, de procurorii DNA Oradea, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie privind un contract incheiat de municipalitate cu Episcopia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )