Libnet.ro
UNICEF

14:45

Documentul serviciilor despre mafie. Ce pregateau Traian Basescu si Anca Boagiu

Antena3 Antena3,
Documentul serviciilor despre mafie. Ce pregateau Traian Basescu si Anca Boagiu

Documentul serviciilor despre mafie. Ce pregateau Traian Basescu si Anca Boagiu. continuă pe Antena3

Adevarul Live: Traian Basescu:Pana pe 10 octombrie ma voi inscrie in PMP

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va vorbi, joi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre criza imigrantilor, despre relatia cu Republica Moldova, motiunea de cenzura a PNL, dar si despre activitatea Guvernului Ponta.

Ce sfat ii da Traian Basescu lui Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa cheme partidele din coalitie la consultari si sa le ceara sa vina cu o noua propunere de premier, dupa esecul motiunii de cenzura a PNL.

VIDEO Traian Basescu: Statul Islamic si-a strecurat printre refugiati teroristi de prima marime! Mi-s dragi musulmanii dar la ei acasa

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat la Adevarul LIVE ca refugiatii sunt un pericol pentru Europa si ca acestia o vor islamiza. De asemenea, Basescu mai spune ca teroristii si-au infiltrat oamenii printre refugiati.

Traian Basescu anunt-bomba: ar putea candida la Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, referitor la posibilitatea unei candidaturi la Primaria Capitalei, ca nu spune nici nu, nici da, el aratand ca nu crede ca cineva care a fost sef de stat mai.

Traian Basescu: Rusia a intrat in Siria cu acordul SUA

Traian Basescu sustine ca Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, nu ar fi luat decizia de a ataca anumite tinte din Siria fara acordul Statelor Unite.

Traian Basescu: Nu spun nici NU, nici DA unei candidaturi la Primaria Capitalei

Traian Basescu a declarat ca se va inscrie in PMP pana pe 10 octombrie fara a preciza insa daca va prelua sefia partidului, precizand referitor la o posibila candidatura la Primaria Capitalei ca nu spun nici nu, nici da deoarece in politica nu faci intotdeauna ce vrei, ci si ce trebuie.

Traian Basescu, reactie dupa mitingul PNL: Draga Vasile, sunt alaturi de tine

Fostul presedinte Traian Basescu l-a ironizat, pe Facebook, pe fostul sau sef de campanie, copresedintele PNL Vasile Blaga, pentru mitingul organizat de Opozitie cu ocazia motiunii de cenzura.

Traian Basescu a anuntat DATA la care se iNSCRIE in PMP

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat ca se va inscrie in PMP pana pe 10 octombrie.

Traian Basescu, intrebat cand va intra in PMP: Pana pe 10 octombrie. Asa ramane (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, la sediul PMP, ca pana pe 10 octombrie se va intra in partid. intrabat de jurnalisti cand va intra in partid, Basescu a raspuns scurt: Pana pe 10.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )