Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dodon si schimbarea la fata a Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Dodon si schimbarea la fata a Republicii Moldova

Igor Dodon se dovedeste a fi pe zi ce trece o calamitate geopolitica pentru Republica Moldova intrucat ii lipseste abilitatea de a obtine maximul pentru statul moldav la confluenta intereselor speciale dintre EST si VEST. Aflat intr-un conflict mimat cu majoritatea oligarhului Vladimir Plahotniuc, sefului statului moldav mizeaza totul pe cartea rusa si implicit pe marinimia lui Vladimir Putin. continuă pe Adevărul

Ion Leahu, fost colonel in Serviciul de Informatii al Republicii Moldova: Misiunea lui Dodon este renuntarea la neutralitatea Moldovei. Pe Prut se va instala un hotar cu sarma ghimpata

Colonelul in rezerva Ion Leahu a fost ofiter in Serviciul de Informatii si Securitate al Republicii Moldova SIS) iar in prezent este analist politico-militar specializat in problemele separatismului si in cele ale regimului transnistrean. Din anul 2002 si pana in 2013, colonelul Leahu a fost reprezentantul oficial al SIS in Comisia Unificata de Control cea care coordoneaza operatiunea de mentinere a pacii in Transnistria.

Dodon: Neprietenii nostri au incercat sa ne certe cu Rusia. Au numit-o agresor si ocupant

Agentia de presa rusa, TASS, a publicat miercuri, 15 martie, un nou interviu cu presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. in stilul sau caracteristic deja, seful statului a vorbit despre necesitatea apropierii de Rusia si cat de multe milioane de dolari pierde Moldova odata cu semnarea Acordului de Asociere cu UE.

Dodon a avut o noua intrevedere cu ambasadorii UE

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut marti, 14 martie, o intrevedere cu reprezentantii corpului diplomatic din statele membre ale Uniunii Europene, acreditati la Chisinau, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa.

Seful Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova, la spital dupa ce a fost ranit intr-un accident de masina (FOTO)

Mihai Balan, seful Serviciului de Informatii si Securitate din Republica Moldova a fost implicat luni intr-un accident de circulatie in Chisinau. Serviciul de presa al institutiei sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )