Libnet.ro
UNICEF

06:45

Doi barbati din Galati au fost arestati pentru trafic de cocaina. Drogurile au fost aduse din Spania pentru a fi comercializate in tara noastra

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Galati au fost arestati pentru trafic de cocaina. Drogurile au fost aduse din Spania pentru a fi comercializate in tara noastra

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Galati si procurorii D. au depistat, in flagrant delict, doi barbati care aveau asupra lor 160 grame de cocaina. Acestia au fost arestati preventiv. continuă pe Adevărul

Doi tineri din Galati au fost arestati pentru inselaciuni multiple savarsite la Bacau prin metoda Accidentul

Cristina si Daniel Grigori au cerut telefonic unor bacauani diverse sume de bani pentru asa zise interventii medicale de urgenta ca urmare a unor accidente de circulatie inventate unor rude ori apropiati ai celor inselati ori pentru sustinerea financiara necesara pentru plata unui avocat.

Doi barbati, arestati dupa ce au vandut COCAINA la Galati

Doi barbati au fost arestati de Tribunalul Galati, la propunerea procurorilor DIICOT, dupa ce au vandut 260 de grame de cocaina unor persoane din Galati si au fost prinsi in flagrant de anchetatori in timp ce transportau alte 160 de grame de droguri.

Trezorierul partidului la putere in Catalonia a fost arestat pentru coruptie

Trezorierul partidului CDC, aflat la putere in Catalonia, Andreu Viloca, a fost retinut pentru coruptie, scrie Mediafax. LIderul partidului, Arthur Mas, a calificat actiunea drept o vanatoare de vrajitoare.

Fost primar din Judetul Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatului Ioan Radulescu, fost primar al comunei Copaceni, judetul Ilfov, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta doua infractiuni), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Patru administratori de firme, retinuti pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pe o durata de 24 ore, a patru administratori de firme pentru savirsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta, santaj, spalare de bani, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

O invatatoare a fost CONDAMNATA pentru purtare abuziva cu un elev

O invatatoare din Cluj-Napoca, acuzata de purtare abuziva, a fost condamnata, vineri, la 60 de zile de munca in folosul comunitatii si la cinci luni de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei.

Detinut din Penitenciarul Colibasi, cercetat pentru inselaciuni prin metoda Accidentul

Un detinut din Penitenciarul Colibasi este cercetat intr-un dosar penal deschis pentru inselaciuni prin metoda Accidentul, cu un prejudiciu de peste 60. 000 lei. Detinutul care ar fi sprijinit gruparea este cercetat sub control judiciar, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )