Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi dintr-o lovitura! Gigi Becali, gata sa transfere la FCSB doua vedete din Liga 1

B1 B1,
Doi dintr-o lovitura! Gigi Becali, gata sa transfere la FCSB doua vedete din Liga 1

Gigi Becali pregateste intariri pentru sezonul viitor, la FCSB. Doi dintre cei mai ravniti fotbalisti din Liga 1 ar putea ajunge la echipa care nu a mai castigat titlul de 5 ani. Un atacant si un. continuă pe B1

Gigi Becali i-a raspuns lui Helmuth Duckadam, dupa dezvaluirile din curtea FCSB: A vazut 16 tari ca angajat al meu!

Plecarea lui Heltmuth Duckadam de la FCSB a nascut un mare scandal. Eroul de la Sevilla a povestit despre nemultumurile din perioada in care a lucrat cu Gigi Becali, insa replica omului de afaceri nu a.

Digisport: Nepoata lui Gigi Becali nu va avea niciodata probleme cu banii. Cadoul de milioane de euro primit de la omul de afaceri

Gigi Becali 61 de ani) a devenit bunic a devenit bunic saptamana trecuta, chiar inainte de partida CFR Cluj - FCSB, castigata cu 1-0 de clujeni. Fiica sa cea mare, Teodora Becali, a nascut o fetita, care nu va avea probleme financiare niciodata.

Mesaj transant transmis de Gigi Becali echipei inaintea meciului cu Dinamo

Gigi Becali a tinut sa le transmita jucatorilor sai un mesaj categoric inaintea partidei cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei.

Decizie radicala pentru Gigi Becali: Acum vreau doar liniste

Gigi Becali 62 de ani) s-a hotarat. Nu va mai investi foarte multi bani in fotbal. Latifundiarul din Pipera se indreapta spre cel de-al cincilea sezon fara titlu, iar masurile de austeritate au inceput din.

Gigi Becali, distrus la o emisiune televizata: Uite-te in oglinda si vezi cine e vinovat!

De 5 ani, patronul FCSB s-a izolat cu esecul! Mai precis, de cand a iesit din inchisoare si l-a dat afara pe Costel Galca, un antrenor care tocmai realizase tripla campionat - Cupa Romaniei - Cupa Ligii cu FCSB in 2015.

Gigi Becali, gura sparta: A spus la televizor cat castiga Dan Petrescu la CFR

In vocabularul patronului de la FCSB nu exista cuvantul discretie, ceea ce se vede, zilnic, in discursul si comportamentul sau.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )