Libnet.ro
UNICEF

16:01

Doi elevi din Botosani, prinsi cand faceau sex oral in toaleta scolii

B1 B1,
Doi elevi din Botosani, prinsi cand faceau sex oral in toaleta scolii

Caz tulburator in judetul Botosani. Doi elevi, ambii baieti, au fost surprinsi in timp ce faceau sex oral in toaleta scolii. Cei doi invata la Scoala 1 Durnesti. Ei au fost surprinsi de profesori in. continuă pe B1

Schimbare de situatie in cazul unui bebelus din Botosani care a murit. Mama a spus ca fetitei i s-a facut rau din senin. Ce se intamplase de fapt

Bebelusul din Botosani transportat la Iasi zilele trecute, dupa o suspiciune ca s-a inecat cu lapte, a decedat. Copilul se afla in coma profunda la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iasi, scrie.

Coalitia pentru Familie va sesiza Parlamentul Romaniei pentru a opri programul de promovare a homosexualitatii pentru minori in scoli, dupa ce niste elevi din Focsani au organizat o conferinta despre discriminarea femeilor, persoanelor rome si transgende

Coalitia pentru Familie si Platforma civica pentru drepturi si libertati au anuntat ca vor sesiza Parlamentul impotriva unei campanii de educare a minorilor cu privire la homosexualitate, dupa ce niste elevi din Focsani au organizat o conferinta despre discriminare, inegalitate de sanse, dreputile femeilor, ale comunitatii de romi si ale persoanelor transgender, numitaWomen Talk. Evenimentul trebuia sa se desfasoare pe 24 februarie la Ateneul Popular din Focsani, doar ca institutia publica de cultura a retras sprijinul pentru gazduirea conferintei, in urma presiunilor venite din partea Baroului de Avocati Vrancea, Asociatia Parintilor pentru Ora de Religie, Inspectoratului Scolar, Consiliului Local Focsani si Consiliului Judetean, care au incercat sa interzica evenimentul, potrivit unui articol aparul inAdevarul. Asociatia Accept, pe de alta parte, a condamnat, intr-un comunicat transmis pe 24 februarie, cenzura impotriva comunitatii LGBTI la care a fost supus activistul pentru drepturile persoanelor transgender Patrick Braila, aflat pe lista invitatilor, intrucat Ateneul Popular din Focsani ar fi retras sprijinul pentru gazduirea evenimentului explicand ca nu pot permite ca o persoana transgender sa se adreseze tinerilor din judet.

Scandal sexual socant intr-o scoala din Romania. Doi baieti de 13 ani, prinsi la toaleta facandu-si sex oral in timpul orei

Doi baieti de clasa a VIII-a au fost prinsi intretinand relatii sexuale in toaleta scolii. Cei doi adolescenti faceau sex oral in timpul orelor de curs.

Scandal sexual socant intr-o scoala din Romania. Doi baieti de 13 ani, prinsi la toaleta facandu-si sex oral reciproc

Doi baieti de clasa a VIII-a au fost prinsi intretinand relatii sexuale in toaleta scolii. Cei doi adolescenti faceau sex oral in timpul orelor de curs.

Scandal sexual intr-o scoala din Botosani. Doi elevi de 13 ani, surprinsi de profesoara in momente indecente

Doi baieti de 13 ani, elevi in clasa a VII-a au fost prinsi de profesoara lor in timpul unui moment intim in toaleta scolii. Incidentul a avut loc chiar in timpul orelor de curs. in urma acestui.

O eleva din Botosani, agresata sexual de profesorul de la clasa. Sanctiunea primita de cadrul didactic

O eleva de 13 ani a fost agresata sexual de profesorul sau. Adolescenta din judetul Botosani spune ca unul dintre dascalii sai ar fi pipait-o. Politistii au intocmit dosar penal pe numele.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )