Libnet.ro
UNICEF

14:30

Doi parinti din Vaslui acuza autoritatile ca le-au luat cu forta cei noua copii. Motivul invocat de autoritati

Antena3 Antena3,
Doi parinti din Vaslui acuza autoritatile ca le-au luat cu forta cei noua copii. Motivul invocat de autoritati

O familie din localitatea Dumesti se judeca cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, dupa ce toti cei 9 copii le-au fost luati in regim de urgenta si plasati la asistenti. continuă pe Antena3

Doi soti din Vaslui acuza autoritatile ca le-au luat cu forta cei noua copii: Au venit noaptea, cu jandarmi si politisti. Motivul: Minorii erau neglijati

O familie din localitatea Dumesti se judeca cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, dupa ce toti cei 9 copii le-au fost luati in regim de urgenta si plasati la asistenti maternali, respectiv centre de plasament.

Doi refugiati din Orientul Mijlociu au fost arestati pentru acte de TERORISM in SUA

Doi barbati din Orientul Mijlociu, care s-au inregistrat in SUA ca refugiati, au fost arestati de autoritatile din California si Texas.

Autoritatile imping investitorii din sectorul regenerabilelor spre faliment

Statul roman doreste falimentarea producatorilor de energie din surse regenerabile, care azi asigura circa 20% din consumul de energie electrica la nivel national, potrivit unui comunicat comun al Asociatiilor ce reprezinta investitorii in energia regenerabila din Romania - RWEA, PATRES, RPIA, ArmHE.

Doi palestinieni din gruparea Hamas, arestati. Ei planuiau asasinarea premierului Benjamin Netanyahu

Doi palestinieni au fost arestati de serviciile secrete israeliene, sub acuzatia de colaborare cu miscarea islamista Hamas si pregatirea unui atentat sinucigas, care viza asasinarea premierului Israelului, Benjamin Netanyahu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )