Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

Antena3 Antena3,
Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

O copila de doi ani, din Bistrita, care a fost arsa cu apa fierbinte si pe care parintii au tratat-o acasa timp de doua zile, a fost preluata astazi de un elicopter pentru a fi dusa la un spital din Capitala. continuă pe Antena3

Un barbat din Bistrita-Nasaud a murit in timp ce se afla in carantina, sub paza

Un barbat de 51 de ani, din Bistrita-Nasaud, a murit in timp ce se afla in carantina, sub paza.

Fetita de doi ani, cu arsuri de gradul II si III, tinuta doua zile acasa. Mama a incercat sa o trateze singura

Medicii au fost alertati dupa doua zile de la data accidentului, iar acum copilasul este transportat cu elicopterul SMURD la o clinica din Bucuresti.

Un barbat a fost gasit mort intr-un centru de carantina din Bistrita-Nasaud. Romanul venise din Germania si nu prezenta simptome specifice infectiei cu COVID-19

Un roman plasat in carantina institutionalizata din Bistrita-Nasaud a fost gasit mort, miercuri. Barbatul in varsta de 51 de ani se intorsese in tara din Germania in urma cu doua saptamani si.

Cosmarul indurat doi ani de o copila abuzata sexual de unchiul ei. A spalat-o in zona intima, a atins-o si a pupat-o

Un barbat din Valcea este judecat pentru ca a abuzat-o sexual, in mod repetat, pe nepoata sa in varsta de 13 ani. S-a intamplat pe parcursul a doi ani, timp in care i-a dat copilei bani sa nu sufle o vorba. Prima instanta l-a condamnat, in martie 2020, la 3 ani de inchisoare, insa decizia nu este definitiva.

Economia Germaniei ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera cresterea pierduta din cauza pandemiei

Economia germana se va contracta semnificativ in acest an si ar putea avea nevoie de doi ani pentru a recupera terenul pierdut, a anuntat banca centrala a Germaniei, aceasta alaturandu-se mai multor analisti care prevad doar o recuperare economica lenta ca urmare a recesiunii cauzate de pandemia de COVID-19, relateaza Reuters.

Doi ani de conferinte pentru planificarea viitorului Europei

Comisia Europeana a decis initierea unor conferinte depre viitorul Europei care vor dura doi ani. Aceste sesiuni de conferinte ar fi trebuit sa inceapa pe 9 mai, dar au fost amanate pe perioada nedeterminata, anunta Thinking Federalist. com.

Un nou gest de cruzime fata de animale: Doi copii din Hunedoara au aruncat un caine de pe bloc

Doi copii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, au dus, sambata, un caine pe bloc si l-au aruncat in gol, animalul murind. Politia a deschis o ancheta si a stabilit identitatea celor doi copii, relateaza Mediafax.

O femeie de 108 ani din Italia s-a infectat cu coronavirus si a reusit sa se vindece

O femeie de 108 ani, din nordul Italiei, s-a infectat cu coronavirus si a reusit sa se vindece.

A mers cu tatal sau la spital, dar nu a aflat ca a murit. Drama unui copil de noua ani din Buzau care isi asteapta parintele

Drama fara margini pentru un copil de noua ani din comuna Buda, judetul Buzau. Parasit de mama, care are probleme psihice, micutul a ramas in grija tatalui sau.

VIDEO Proteste in SUA: Donald Trump pierde procente serioase in randul catolicilor albi Guvernatorul New York-ului cere demiterea politistilor care au trantit la pamant un barbat alb de 75 de ani

Doi politisti din Buffalo, New York, au fost suspendati dupa ce un video in care apar trantind la pamant un barbat alb de 75 de ani a aparut pe retelele sociale. Incidentul a avut loc in cadrul protestelor declansate de moartea lui George Floyd, transmite Reuters. ----- 22:22 Facebook nu a depistat interferente externe in cazul protestelor violente din Statele Unite 21. 35: Primarul Washingtonului redenumeste strada din apropierea Casei Albe Black Lives Matter Plaza20. 40: Guvernatorul statului New York cere demiterea politistilor care au trantit la pamant un barbat alb de 75 de ani si care sunt acum suspendati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )