Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un nou gest de cruzime fata de animale: Doi copii din Hunedoara au aruncat un caine de pe bloc

Hotnews Hotnews,
 Un nou gest de cruzime fata de animale: Doi copii din Hunedoara au aruncat un caine de pe bloc

Doi copii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, au dus, sambata, un caine pe bloc si l-au aruncat in gol, animalul murind. Politia a deschis o ancheta si a stabilit identitatea celor doi copii, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Dosar penal dupa ce un caine a fost omorat de doi copii Marcel Vela a anuntat ca Ministerul de Interne a adoptat un catel

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a fost deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intentie, fara drept, dupa ce doi copii din judetul Mures au omorat, prin loviri repetate, un catelus. Vela a mai anuntat ca a adoptat un catel care va creste la Ministerul Afacerilor Interne si a facut apel ca mama si ceilalti frati ai cainelui sa fie adoptati la randul lor.

Doi copii au ucis un pui de catel cu o cazma: Ei sunt viitorii infractori

Doi copii dincomuncaPapiu Ilarian, judetul Mures, au fost filmati in timp ce ucidun pui de catel, lovindu-l in repetate randuri cu o cazma.

Tanara de 18 ani, mama a doi copii, omorata intr-o cabana parasita din Viseu de Sus

O tanara in varsta de 18 ani, mama a doi copii, a fost omorata intr-o cabana parasita din Viseu de Sus, judetul Maramures.

Patru romani, intre care doi copii, morti intr-un accident in Italia. Alti trei cetateni romani au fost raniti

Patru cetateni romani, intre care doi copii cu varsta de 10 luni, respectiv 10 ani, au murit intr-un accident produs pe autostrada A 1, in zona provinciei Arezzo din Italia. Alti trei romani implicati in acelasi accident au fost raniti.

Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

O copila de doi ani, din Bistrita, care a fost arsa cu apa fierbinte si pe care parintii au tratat-o acasa timp de doua zile, a fost preluata astazi de un elicopter pentru a fi dusa la un spital din Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )