Libnet.ro
UNICEF

09:46

Doi preoti din Vrancea vor sa candideze la alegerile locale din 2016. Arhiepiscopia le tine numele secret

Adevărul Adevărul,
Doi preoti din Vrancea vor sa candideze la alegerile locale din 2016. Arhiepiscopia le tine numele secret

Fetele bisericesti au cerut binecuvantarea Arhiepiscopului Buzaului si Vrancei pentru a candida ca independenti in consiliile locale. continuă pe Adevărul

Doi preoti din Suceava renunta la hainele preotesti pentru a candida din partea PNL la alegerile locale din aceasta vara

Preotii Liviu Mihaila si Sorin Doroftiese au renuntat la preotie pentru a putea candida din partea PNL la alegerile locale de la 5 iunie 2016. Daca Liviu Mihaila doreste sa devina edil sef al municipiului Falticeni, Sorin Doroftiese se viseaza primar al comunei Dorna Candrenilor.

Suceava: Doi slujitori ai Domnului au renuntat la hainele preotesti pentru a putea candida la alegerile locale

Doi preoti din Falticeni, judetul Suceava au renuntat la hailele de preotie pentru a candida din partea PNL la alegerile pentru primarie, potrivit adevarul. ro. PNL a anuntat candidatura pentru functia de.

Traian Basescu si Liviu Dragnea, asteptati la Alexandria pentru a lansa candidatii pentru alegerile locale 2016

Traian Basescu si Liviu Dragnea sunt asteptati, vineri, la Alexandria. Cei doi vor participa, separat, la lansarile de candidati pentru alegerile locale 2016 ale Partidului Miscarea Populara si Partidului.

Ne asteptam la un scor de peste 7% in alegerile locale

Deputatul Valeriu Steriu, presedintele UNPR, a declarat vineri astazi ca la alegerile locale se asteapta ca partidul sau sa inregistreze un scor electoral de cel putin 7%, informeaza surse din media.

Doi preoti suceveni au renuntat la hainele preotesti pentru a putea candida la alegeri

Dupa ce preotul Liviu Mihaila a renuntat la preotie pentru a putea candida din partea PNL la algerile pentru primaria Falticeni, a venit randul preotului Sorin Doroftiese sa fie numit candidat PNL la functia de primar al comunei Dorna Candrenilor.

Ramane un singur tur de scrutin la alegerile locale. Curtea de Apel a respins sesizarea PNL

Curtea de Apel a respins vineri sesizarea facuta de PNL in contencios administrativ privind organizarea alegerilor intr-un singur tur de scrutin, dupa ce liberalii au ridicat in instanta exceptie de neconstitutionalitate, cu intentia ca legea sa ajunga pe masa CCR. PNL va contesta decizia la Curtea Suprema, insa, potrivit avocatilor contactati de Adevarul, nu vor avea sorti de izbanda.

Concert de exceptie la Barlad: doi muzicieni de talie internationala vor sustine un recital extraordinar

Doi muzicieni din Ungaria, Antal Zalai vioara) si Jozsef Balog pian), vor sustine un recital extraordinar pentru melomanii barladeni.

Luptatorul de K1 Daniel Ghita, candidat la alegerile locale din Bucuresti

Surpriza uriasa in batalia electorala din Bucuresti. Asta dupa ce luptatorul de K1 Daniel Ghita, fost SPP-ist, va candida din partea Partidului Romania Unita PRU) pentru.

Traian Basescu si PMP au lansat candidatii din Calarasi pentru alegerile locale

Partidul Miscarea Populara Calarasi si-a prezentat candidatii la primariile din judet, in prezenta presedintelui Traian Basescu. Candidatul PMP pentru municipiul Calarasi este Georgian Adrian Peanciu, un prosper om de afaceri, iar la Oltenita, Petre Leonard Florin, actualul presedinte PMP Calarasi.

Decizia Curtii de Apel: Alegerile locale se tin intr-un SINGUR tur. PNL face RECURS

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins, vineri, cererea PNL de anulare a hotararii de guvern care prevede organizarea alegerilor locale pe 5 iunie intr-un singur tur de scrutin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2982 seconds )