Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luptatorul de K1 Daniel Ghita, candidat la alegerile locale din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Luptatorul de K1 Daniel Ghita, candidat la alegerile locale din Bucuresti

Surpriza uriasa in batalia electorala din Bucuresti. Asta dupa ce luptatorul de K1 Daniel Ghita, fost SPP-ist, va candida din partea Partidului Romania Unita PRU) pentru. continuă pe Antena3

Doi preoti din Suceava renunta la hainele preotesti pentru a candida din partea PNL la alegerile locale din aceasta vara

Preotii Liviu Mihaila si Sorin Doroftiese au renuntat la preotie pentru a putea candida din partea PNL la alegerile locale de la 5 iunie 2016. Daca Liviu Mihaila doreste sa devina edil sef al municipiului Falticeni, Sorin Doroftiese se viseaza primar al comunei Dorna Candrenilor.

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, candidat la functia de primar al Capitalei

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, a anuntat sambata, la Tulcea, ca va candida la functia de primar al municipiului Bucuresti, adaugand ca doreste ca la alegerile locale formatiunea pe care o conduce sa obtina cel putin 1. 000 de consilieri locali. ''Candidez la Primaria municipiului Bucuresti. ) Toti cetatenii se plang din cauza ca administratia publica este destul de apatica, nu respecta termenele si ca doar prin atentii si mecanisme nedemocratice se poate ajunge la rezolvarea unei cereri. Pe langa clasicul birou unic voi veni cu un sistem de monitorizare a cererilor care va putea fi verificat pe internet '', a declarat Fenechiu, in deschiderea evenimentului de lansare a candidatilor PND la 12 primarii din judetul Tulcea.

Presedintele PND Daniel Fenechiu: Candidez la Primaria municipiului Bucuresti

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, a anuntat sambata, la Tulcea, ca va candida la functia de primar la Primaria Capitalei. Acesta a mai precizat ca vrea ca la alegerile locale formatiunea pe care o conduce.

Doi preoti din Vrancea vor sa candideze la alegerile locale din 2016. Arhiepiscopia le tine numele secret

Fetele bisericesti au cerut binecuvantarea Arhiepiscopului Buzaului si Vrancei pentru a candida ca independenti in consiliile locale.

Ne asteptam la un scor de peste 7% in alegerile locale

Deputatul Valeriu Steriu, presedintele UNPR, a declarat vineri astazi ca la alegerile locale se asteapta ca partidul sau sa inregistreze un scor electoral de cel putin 7%, informeaza surse din media.

Traian Basescu si Liviu Dragnea, asteptati la Alexandria pentru a lansa candidatii pentru alegerile locale 2016

Traian Basescu si Liviu Dragnea sunt asteptati, vineri, la Alexandria. Cei doi vor participa, separat, la lansarile de candidati pentru alegerile locale 2016 ale Partidului Miscarea Populara si Partidului.

Cotroceni-podul Basarab va fi cea mai activa zona din Bucuresti pe imobiliare in 2017-2018

Cea mai activa zona din Bucuresti pe dezvoltari imobiliare va fi in 2017-2018 cea din centru-vest, respectiv Cotroceni pana la podul Basarab, apreciaza Horatiu Florescu, presedinte si CEO al Knight Frank, una dintre cele mai mari companii de.

Contestatia PNL privind alegerile locale se judeca la Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri contestatia PNL privind hotararea de guvern care stabileste data alegerilor locale la 5 iunie, informeaza B1 TV. in acest proces, liberalii sustin ca alegerea pr.

Liberalii nu se lasa. Vasile Blaga, la Iasi: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti

Prezent la Iasi pentru lansarea candidatilor PNL la alegerile locale din iunie, co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a precizat ca partidul nu ia in calcul sa renunte la candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Bucuresti.

Decizia Curtii de Apel: Alegerile locale se tin intr-un SINGUR tur. PNL face RECURS

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a respins, vineri, cererea PNL de anulare a hotararii de guvern care prevede organizarea alegerilor locale pe 5 iunie intr-un singur tur de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )