Libnet.ro
UNICEF

15:16

Doi romani, BLOCATI in Himalaya dupa cutremurul devastator din Nepal. REACTIA MAE

Antena3 Antena3,
Doi romani, BLOCATI in Himalaya dupa cutremurul devastator din Nepal. REACTIA MAE

50 - MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi. continuă pe Antena3

Cel putin 1.400 de morti, dupa CUTREMURUL DEVASTATOR din Nepal. Guvernul instituie stare de urgenta in zonele afectate

10 - Peste 1. 400 de oameni au murit in urma cutremurului produs in aceasta dimineata in Himalaya, anunta autoritatile locale, care spun, de asemenea ca bilantul este provizoriu. Numarul victimelor .

Patru romani, DATI DISPARUTI dupa cutremurul din Nepal. Doi dintre ei erau in expeditie pe Everest

Patru romani sunt dati disparuti in urma cutremurului de 7. 9 pe Richter care a avut loc in Nepal. Nici autoritatile si nici familiile nu au reusit sa mai ia legatura cu acestia. Doi dintre romanii.

Cutremur in Nepal: Sute de morti si cladiri avariate. Cinci alpinisti romani, blocati pe Everest, in urma avalanselor. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, in urma caruia au murit peste 750 de oameni, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si cinci romani. Pana la aceasta ora, se cunosc informatii despre doi dintre ei. MAE sustine ca nu are informatii cu privire la decesul vreunui roman.

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti.

Serie de avalanse pe Everest dupa cutremurul de 7,9 grade. Alpinistul roman Alex Gavan anunta pe Twitter ca este nevatamat, dar multi, multi oameni sunt pe munte

O serie de avalanse puternice la mare altitudine s-a produs pe Everest dupa cutremurul de 7,9 grade care a lovit sambata dimineata nordul Indiei si Nepalul. Pe Everest se afla in aceasta perioada numerosi alpinisti, proveniti din toate culturile lumii. Alpinistul roman Alex Gavan, aflat intr-o expeditie pe Everest din luna martie, a anuntat pe Twitter ca este nevatamat. Alergand pentru viata din tabara mea, a scris Alex Gavan, adaugand ca multi, multi oameni sunt pe munte. Digi 24 anunta ca patru alpinisti romani sunt in expeditie pe Everest.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan. Primele precizari ale MAE

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

Avalanse pe Everest, dupa cutremurul din Nepal. Ce scrie alpinistul Alex Gavan

Dupa cutremurul din Nepal, s-au produs o serie de avalanse pe Everest, unde se aflau mai multi alpinisti, printre care si romanul Alex Gavan.

CUTREMUR Nepal: vesti bune despre cei doi romani aflati in zona afectata

MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi dintre cei patru alpinisti sunt in siguranta, potrivit.

Masurile luate de MAE, dupa cutremurul din Nepal

Misiunea diplomatica din India are in atentie un grup de alpinisti romani aflati intr-o expeditie in regiune, precum si un grup de turisti romani care se afla in Kathmandu, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. Pana in acest moment, MAE nu a primit solicitari pentru oferirea de sprijin consular si nici vreo informatie privind decesul vreunui roman in urma seismului din Nepal.

UPDATE. VIDEO+GALERIE FOTO. Peste 1.300 morti si cladiri distruse, dupa cutremurul de 7,9 grade, in Nepal

Zeci de persoane au murit, iar mai multe cladiri istorice din Kathmandu s-au prabusit, in urma cutremurului de sambata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )