Libnet.ro
UNICEF

21:00

CUTREMUR Nepal: vesti bune despre cei doi romani aflati in zona afectata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CUTREMUR Nepal: vesti bune despre cei doi romani aflati in zona afectata

MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi dintre cei patru alpinisti sunt in siguranta, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Doi romani, BLOCATI in Himalaya dupa cutremurul devastator din Nepal. REACTIA MAE

50 - MAE a stabilit, prin intermediul familiilor, legatura cu cei doi romani aflati in zona afectata de cutremur in Nepal si care erau cautati, acestia fiind in afara oricarui pericol, iar doi.

Ponta, despre romanul rapit in Burkina Faso: imi doresc la un moment dat sa avem vesti bune. Sa nu fim exagerat de optimisti

Premierul Victor Ponta spera sa primeasca vesti bune cu privire la rapirea romanului Iulian Ghergut in Burkina Faso, insa nu indeamna la optimism exagerat.

Cutremurul din NepalUPDATE Asociatia Romana pentru Alpinism: Tabara de baza de pe fata sudica a Everestului a fost sever afectata. Nu avem informatii sigure despre doi alpinisti romani.

Nu avem informatii sigure despre ceilalti doi romani aflati in expeditii pe muntele Everest: Teofil Vlad - pe fata Nordica, Zsolt Torok si Justin Ionescu - pe fata Sudica, arata un comunicat de presa al Asociatiei Romana pentru Alpinism si Explorare. Alpinistul roman Teo Vlad a confirmat ca se afla in Tabara Avansata de pe fata Nordica a muntelui, in cadrul expeditiei Everest 2015 Expedition.

VIDEO Cei doi barbati care au santajat o directoare de scoala din judetul Vaslui cu publicarea unor imagini pornografice, trimisi in judecata

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui au dispus trimiterea in judecata a celor doi barbati din judetul Bacau care, in luna aprilie, au santajat o profesoara, director de scoala in comuna Dragomiresti, solicitandu-i bani in schimbul unor fotografii compromitatoare.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )