Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doi studenti kazahi au fost pusi sub acuzare pentru complicitate in atentatele de la Boston

Adevărul Adevărul,
Doi studenti kazahi au fost pusi sub acuzare pentru complicitate in atentatele de la Boston

Doi studenti din Kazahstan au fost pusi sub acuzare pentru ca i-ar fi ajutat pe cei doi atacatori din spatele atentatelor din Boston sa ascunda dovezile care-i legau de cele doua explozii care au ucis trei persoane si au ranit alte 264. continuă pe Adevărul

Trei cetateni romani de etnie roma au fost arestati in Franta pentru un jaf al unui magazin de bijuterii

Trei cetaseni romani au fost arestati, iar doi dintre ei au fost pusi sub acuzare, fiind suspectati ca au jefuit un magazin de bijuterii din Cambrai, in nordul Frantei, relateaza Le Figaro in editia electronica.

Profit sub asteptari pentru cea mai mare banca europeana

HSBC, cea mai mare banca europeana, a avut un profit net de 10,28 miliarde de dolari in prima jumatate a anului, in urcare cu 10%, insa sub estimarile analistilor din cauza incetinirii dinamicii pietelor de crestere, mai ales cea chineza, scrie.

Fost deputat PSD, retinut pentru furt de petrol. Alte noua persoane, incatusate. ...

Fostul deputat PDSR, Gabriel Bivolaru, a fost retinut, luni, de procurorii constanteni, pentru furt de produse petroliere, evaziune fiscala si spalare de bani. In acest caz au mai fost retinute inca noua persoane, dar nu se stie inca la ce suma ce ridica prejudiciul. Gabriel Bivolaru si celelalte persoane .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )