Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doliu in lumea filmului. A murit la doar 38 de ani

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea filmului. A murit la doar 38 de ani

Actorul neo-zeelandez Pua Magasiva a fost gasit mort sambata, in propria locuinta din Wellington, capitala Noii Zeelande. Pua Magasiva avea 38 de ani, el fiind nascut pe 10 august 1980 la Apia, in Samoa. Pua. continuă pe Antena3

Doliu in lumea filmului! Actorul Freddie Starr, gasit mort in casa lui din Spania

Doliu in lumea filmului! Actorul Freddie Starr a fost gasit mort in casa lui din Spania. Vestea a fost confirmata si de managerul sau, intr-un post pe pagina oficiala de Facebook a artistului: Sunt.

Tragedie in showbiz. Troy Dean Shafer a murit in somn, la doar 38 de ani!

Tragedie in showbiz. A murit in somn, la doar 38 de ani si nimeni nu cunoaste, inca, toate circumstantele care au dus la deces. Familia vedetei a declarat ca nu cunostea ca actorul sa fi avut probleme medicale.

Noua elevi impuscati la o scoala din SUA. Unul dintre ei a murit la doar 18 ani

Noua elevi de la o scoala din Denver, Colorado, SUA,au fost impuscati, iar unul dintre ei a murit. Doi alti elevi au fost retinuti, fiind considerati suspecti. Se pare ca cel care si-a.

Avea doar 15 ani cand si-a pierdut virginitatea cu iubitul ei. Au facut dragoste de nenumarate ori, dar tanarul ii ascundea un secret socant. Fata l-a aflat chiar de la politisti. M-am simtit dezgustata, umilita, mi-a fost rusine

Megan Adie, acum in varsta de 22 ani, a acceptat sa-si spuna povestea in fata camerelor de luat vederi. Tanara din Marea Britanie avea 15 ani cand l-a intanit pe Chris Wilson, pe atunci de 17 ani. Si-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )