Libnet.ro
UNICEF

21:00

DOLIU in lumea muzicii: Avea doar 44 de ani! Suntem DEVASTATI sa va spunem ca prietenul nostru a MURIT... (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in lumea muzicii: Avea doar 44 de ani! Suntem DEVASTATI sa va spunem ca prietenul nostru a MURIT... (FOTO)

Lumea muzicii este din nou in doliu! Un cunoscut chitarist s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Oli Herbert, membru al trupei All That Remains, a fost gasit fara suflare. Momentan nu a fost. continuă pe B1

INCREDIBIL: A murit in somn! Avea doar 28 de ani... (FOTO)

Vesti triste pentru fanii patinajului artistic. O patinatoare din Italia, extrem de cunoscuta, a murit inainte de vreme. Giada DellAcqua a decedat in somn, la resedinta sa din Rimini. Avea doar 28 de ani si.

Lumea muzicii, din nou in doliu! A murit la 44 de ani

Este din noudoliuin lumea muzicii! Un cunoscut chitarist s-a stins din viata la varsta de 44 de ani. Membrul trupei All That Remains a fost gasit fara suflare. Oli Herbert a murit la varsta de.

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

Reteta sigura pentru o tragedie in trafic: coniac, vin si votca combinate cu o viteza de 120 km/h in localitate. Urmarea: o viata curmata la doar 19 ani

Judecatoria Alba Iulia a motivat decizia prin care un tanar in varsta de 28 de ani a provocat, in ianuarie 2017, un accident rutier la Vinerea soldat cu decesul unei tinere de 19 ani si ranirea altor doua persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )