Libnet.ro
UNICEF

08:00

DOLIU in lumea muzicii! Unul din cei mai cunoscuti rapperi a fost EXECUTAT in stil MAFIOT, cu 8 gloante in plina strada (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
DOLIU in lumea muzicii! Unul din cei mai cunoscuti rapperi a fost EXECUTAT in stil MAFIOT, cu 8 gloante in plina strada (FOTO, VIDEO)

Este din nou doliu in lumea muzicii. Rapperul Kevin Fret, din Puerto Rico, in varsta de 24 de ani, a fost impuscat mortal la el in tara. Artistul era una dintre cele mai vizibile voci ale comunitatii. continuă pe B1

SCANDAL URIAS in Franta: Unul dintre cei mai cunoscuti romancieri a iesit la rampa cu declaratii sexiste cutremuratoare! Femeile de peste 50 de ani...

Yann Moix, unul dintre cei mai cunoscuti autori si prezentatori de televiziune din Franta, a aruncat scena publica in aer, dupa ce a afirmat ca este incapabil sa iubeasca o femeie a carei varsta a.

DOLIU la Hollywood: Unul dintre cei mai indragiti actori a incetat din viata! Fanii nu-si revin...

Actorul William Morgan Sheppard, cunoscut pentru rolul din marele serial Star Trek, a murit la varsta de 86 de ani, iar anuntul trist a fost facut chiar de Mark, fiul sau, relateaza libertatea. ro. Anuntul.

Chefii s-au luat la cutite: SCANDAL TOTAL intre cei mai cunoscuti bucatari de la TV! Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au fost la un pas de bataia anului

Tensiunile au atins cote maxime in ultima editie a emisiunii Chefi la cutite de la Antena 1. Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu s-au imbracit in bucataria concursului culinar, din cauza unui.

Chefii s-au luat la cutite: SCANDAL TOTAL intre cei mai cunoscuti bucatari de la TV! Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, la un pas de bataia anului

Tensiunile au atins cote maxime in ultima editie a emisiunii Chefi la cutite de la Antena 1. Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu s-au imbracit in bucataria concursului culinar, din cauza unui.

Doliu in lumea muzicii. Un cantaret a fost impuscat mortal la doar 24 de ani

Doliu in lumea muzicii. Un cantaret de muzica pop a murit dupa ce a fost impuscat, in timp ce se afla pe motocicleta. A rtistul in varsta de 24 de ani s-a stins pe urma, la spital. Kevin Fret a fost.

Statistica ngrijoratoare: unul din cinci tineri din Romnia paraseste scoala timpuriu / Avem de doua ori mai putini absolventi de facultate dect media UE

Unul din cinci tineri cu varste intre 18 si 24 ani a parasit timpuriu sistemul educational, in anul 2017, potrivit ultimelor date ale Institutului National de Statistica INS). De asemenea, circa trei din cinci elevi care au promovat anii terminali de liceu au reusit sa obtina diploma de bacalaureat. Rata de succes este mai mare la fete decat la baieti.

PARADOXUL STOMATOLOGIEI! Romania are printre cei mai multi dentisti din UE, dar si cei mai multi cetateni cu probleme dentare

Romania exporta medici pe banda rulanta. Tara noastra este si printre statele UE cu cei mai multi medici stomatologi, dar si cei mai multi cetateni cu probleme dentare. O statistica EUROSTAT din 2016 arat.

A murit unul dintre cei mai mari criminali din istoria lumii! NAZISTUL A OMORAT MII DE OAMENI

A murit unul dintre cei mai mai criminali ai omenirii. Iakiv Palii, fostul gardian de lagar de concentrare din Polonia, a murit la varsta de 95 de ani. in 1943, intr-o singura zi, aproximativ 6. 000 de barbati,.

Cine sunt cei mai vulnerabili in fata stirilor false de pe internet

Cu toate ca toti oamenii risca sa cada in capcana stirilor false de pe internet, o anumita categorie de varsta este mai vulnerabila in fata acestui fenomen. Cercetatorii de la.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele hotelului Intercontinental

Un barbat s-a aruncat, marti seara, de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental din Capitala si a murit, echipajele incercand fara succes resuscitarea acestuia, informeaza reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, relateaza Mediafax. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )