Libnet.ro
UNICEF

23:15

DOLIU TERIBIL in lumea filmului! Un actor de doar 22 de ani a fost iMPUSCAT in stil MAFIOT, impreuna cu intreaga sa familie, de tatal iubitei (FOTO)

B1 B1,
DOLIU TERIBIL in lumea filmului! Un actor de doar 22 de ani a fost iMPUSCAT in stil MAFIOT, impreuna cu intreaga sa familie, de tatal iubitei (FOTO)

Lumea filmului e in doliu! Actorul brazilian Rafael Henrique Miguel si parintii lui au fost impuscati duminica la Sao Paulo, de tatal iubitei sale. continuă pe B1

Doliu in lumea filmului! Un actor a fost impuscat mortal. Avea doar 22 de ani

Doliu in lumea filmului! Actorul brazilian Rafael Henrique Miguel, in varsta de 22 de ani, si parintii lui au fost impuscati duminica la Sao Paulo de tatal iubitei sale. Rafael Henrique Miguel si.

VIDEO Recidivistul eliberat prin recurs compensatoriu care a talharit cu cruzime o tanara la Alba Iulia, condamnat la doar 4 ani de inchisoare

Recidivistul din Alba Iulia, eliberat din inchisoare pe baza recursului compensatoriu, care a talharit cu bestialitate o tanara de 20 de ani in scara unui bloc, a fost condamnat la doar 4 ani de inchisoare cu executare.

Doliu in lumea fotbalului! Justin Edinburgh, fost jucator de la Tottenham Hotspur, a murit la 49 de ani

Doliu in lumea fotbalului!Justin Edinburgh, fost jucator de la Tottenham Hotspur, a murit la 49 de ani, in urma unui stop cardiac.

Si-a obligat fiica de doar 13 ani sa se prostitueze. Ce primea romanca la schimb. Este ireal ce a urmat

O romanca fara adapost a fost arestata in Sicilia pentru ca si-a obligat fiica in varsta de 13 ani sa se prostitueze. Evenimentele au avut loc in provincia sud-estica Ragusa, unde fata lucra ilegal la.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )