Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cartierul Primaverii ramane zona din Capitala cu cele mai mari preturi la locuinte: La polul opus se afla zone precum Ferentari, Giurgiului sau Ghencea

B1 B1,
Cartierul Primaverii ramane zona din Capitala cu cele mai mari preturi la locuinte: La polul opus se afla zone precum Ferentari, Giurgiului sau Ghencea

Daca vreti sa va cumparati o locuinta in Capitala, aveti bugetul, dar nu stiti in ce zona va permiteti o achizitie, cel mai bine ar fi sa aflati, pentru inceput, pretul mediu la vanzare, pe metru. continuă pe B1

Maramures: Doi copii care au suferit arsuri in urma unui incediu, transportati la un spital din capitala, cu un elicopter MAI

Un incendiu a izbucnit sambata in localitatea Cavnic din judetul Maramures, doi copii, unul de un an si trei luni, iar celalalt de trei ani, care au suferit arsuri de gradele I si II, fiind transportati.

Maramures: Doi copii care au suferit arsuri in urma unui incendiu, transportati la un spital din Capitala, cu un elicopter MAI

Un incendiu a izbucnit sambata in localitatea Cavnic din judetul Maramures, doi copii, unul de un an si trei luni, iar celalalt de trei ani, care au suferit arsuri de gradele I si II, fiind transportati.

Stegarul Dac din Capitala, internat la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia

Celebrul protestatar cu steag, supranumit Stegarul Dac, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia. Devenit celebru prin participarea la aproape toate protestele din Capitala, Cezar Avramuta a fost.

Consulatul Tunisiei din capitala Libiei, atacat de militanti islamisti: Zece functionari au fost rapiti

Militanti islamisti au atacat, vineri, consulatul Tunisiei din capitala Libiei, rapind zece functionari, anunta Ministerul tunisian de Externe, potrivit Reuters. Este vorba de un atac clar asupra suveranitatii.

ATAC islamist la consulatul Tunisiei din capitala Libiei

Militanti islamisti au atacat, vineri, consulatul Tunisiei din capitala Libiei si au rapit zece functionari, anunta Ministerul tunisian de Externe.

Cele mai frecvente scuze ale soferilor prinsi de radar: Ma grabesc la spital, iar arogantii spun ca masina lor nu e facuta ca sa mearga cu 50 km/h

De cele mai multe ori, soferii prinsi de radar cu viteza incearca sa scape fara amenda invocand tot felul de scuze. Potrivit politistilor, de cele mai multe ori, soferii isi scuza graba prin nevoia de a ajunge la spital. Oricat ar fi de credibile scuzele, politistii trebuie sa aplice macar un avertisment, care inseamna puncte penalizare.

Rochii de mireasa. Cele mai frumoase modele purtate de vedetele noastre

Fie ca vorbim despre Anda Adam, Alina Sorescu, Anca Lungu, Brigitte Sfat sau Monica Gabor, iata cele mai frumoase modele de rochii de mireasa purtate de vedetele noastre! .

Cele mai bune tablete pe care sa le cumperi pana in toamna

Companiile care produc cele mai bune tablete in 2015 se lupta pentru suprematie. Mai avem pana la finalul anului, dar deja sunt pe piata tablete foarte bune pe care sa le alegi. Cei mai mari producatori se lupta sa realizeze cele mai bune tablete in 2015 cu care sa cucereasca publicul. Ei vin cu cele [] Cele mai bune tablete pe care sa le cumperi pana in toamna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Mantea, Ilinca Vandici sau Tuncay Ozturk si pana la Giulia Nahmany, Bianca Lapuste ori Andreea Banica, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )