Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump a acceptat un acord cu democratii pentru reluarea activitatilor guvernului Statelor Unite

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a acceptat un acord cu democratii pentru reluarea activitatilor guvernului Statelor Unite

Presedintele american Donald Trump a acceptat un acord cu democratii pentru reluarea activitatilor guvernului o perioada de trei saptamani, dupa ce blocajul functionarii agentiilor federale a atins un nivel record, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC.

VIDEO Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat vineri de FBI, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC. Cum a influentat Roger Stone un martor, amenintandu-l cu moartea si facand referire la filmul Nasul.

Donald Trump nu intelege incalzirea globala (din nou)

In mai multe state din Statele Unite ale Americii, temperaturile polare i-au alarmat pe oameni. Si pentru ca presedintele SUA, Donald Trump, e si el om, acesta nu a ratat ocazia de a face misto.

Financial Times, predictii pentru anul 2019 despre Brexit, alegerile europene si Donald Trump

Jurnalistii de la Financial Times anticipeaza ca anul 2019 va fi marcat de oprirea procesului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana si de punerea sub acuzare a presedintelui american Donald Trump.

Legaturile Deutsche Bank Donald Trump, verificate de Congresul SUA

O pereche de comisii ale Congresului din SUA, aflate acum sub controlul democratilor, a inceput sa analizeze relatiile de afaceri ale Deutsche Bank cu presedintele Donald Trump, a declarat purtatorul de cuvant al.

Kim Jong Un si exprima 'marea satisfactie' dupa ce a primit o scrisoare de la Donald Trump

Kim Jong Un si-a exprimat marea satisfactie dupa ce a primit o scrisoare din partea presedintelui american Donald Trump, a informat joi agentia oficiala nord-coreeana KCNA, cu cateva saptamani inainte de un nou summit intre cei doi lideri prevazut la sfarsitul lui februarie, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Trump anunta un acord temporar si finalul blocajului guvernamental

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri un acord temporar care pune capat blocajului partial al guvernului federal, fara a aloca bani pentru promisul zid de la granita SUA-Mexic. Acordul temporar prevede finantarea serviciilor publice pana pe 15 februarie, dupa un blocaj de mai bine de o luna care a afectat 800. 000 de civili.

Cum a ajuns fiica presedintelui Donald Trump sa se converteasca, din dragoste, la iudaism si ce rol joaca banii in casnicia ei

Sunt soti, parinti si parteneri de afaceri. Sunt prieteni, dar si coechipieri. Si nu sunt doar doi oameni inalti ea are 1,80 cm, iar el 1,91 cm , ci si joaca in liga celor mari! Atat prin genetica lor, dar si prin cunostintele dobandite, Ivanka si Jared par sa se fi nascut unul pentru celalalt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )