Libnet.ro
UNICEF

16:00

Donald Trump acuza fosta Administratie de la Casa Alba ca i-ar fi ascultat telefoanele, inainte de alegerile prezidentiale: Este penibil ca Obama mi-a interceptat comunicatiile. Ce individ malefic! Reactia fostului presedinte

România Liberă România Liberă,
Donald Trump acuza fosta Administratie de la Casa Alba ca i-ar fi ascultat telefoanele, inainte de alegerile prezidentiale: Este penibil ca Obama mi-a interceptat comunicatiile. Ce individ malefic! Reactia fostului presedinte

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat, sambata, pe fostul sef al Statelor Unite, Barack Obama, ca i-ar fi pus sub ascultare telefoanele, inainte de alegerile prezidentiale din 8 noiembrie. continuă pe România Liberă

Donald Trump acuza fosta Administratie de la Casa Alba, ca i-ar fi ascultat telefoanele, inainte de alegerile prezidentiale: Este penibil ca Obama mi-a interceptat comunicatiile. Ce individ malefic! Reactia fostului presedinte

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat, sambata, pe fostul sef al Statelor Unite, Barack Obama, ca i-ar fi pus sub ascultare telefoanele, inainte de alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Donald Trump acuza fosta Administratie de la Casa Alba, ca i-ar fi ascultat telefoanele, inainte de alegerile prezidentiale: Este penibil ca Obama mi-a interceptat comunicatiile. Ce individ malefic!

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat, sambata, pe fostul sef al Statelor Unite, Barack Obama, ca i-ar fi pus sub ascultare telefoanele, inainte de alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Donald Trump il acuza pe Barack Obama ca a interceptat comunicatii la Trump Tower inainte de alegerile de anul trecut

Donald Trump acuza administratia Obama ca a interceptat comunicatii in birourile sale de din Trump Tower, la New York, inainte de alegerile de anul trecut, relateaza The Guardian .

VIDEO Donald Trump, la bordul noului portavion Gerald Ford: liderul de la Casa Alba anunta cresterea capacitatilor marinei americane

Donald Trump insista asupra intaririi armatei americane. Liderul de la Casa Alba a promis consolidarea marinei americane, cu cresterea numarului de nave militare. El a facut aceasta promisiune joi, in cursul unei vizite pe noul portavion Gerald Ford.

Casa Alba recunoaste ca ginerele lui Trump, Jared Kushner, s-a intalnit inainte de investire cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak

Ambasadorul rus in Statele Unite s-a intalnit cu mai multi consilieri ai presedintelui american Donald Trump in timpul campaniei electorale, anul trecut, in afara de secretarul Justitiei Jeff Sessions, inclusiv cu ginerele acestuia Jared Kushner, au anuntat Casa Alba si presa, scrie Radio Free Europe-Radio Liberty.

Casa Alba, pusa din nou la zid in scandalul legaturilor lui Trump cu Rusia. Viitorul sef al spionilor americani va continua ancheta

Casa Alba este acuzata ca nu le-a spus congresmenilor americani daca Donald Trump si apropiati ai sai au primit sau nu imprumuturi de la o banca din Cipru detinuta in parte de un apropiat al presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, relateaza The Guardian.

Legaturile lui Donald Trump cu Rusia, confirmate: Ginerele presedintelui s-a intalnit cu ambasadorul rus

Casa Alba a confirmatintalnirea dintre ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner siambasadorul Rusiei la Washington, Serghei Kisliak, potrivit Digi 24. Ginerele presedintelui american este.

Filmuletul cu Donald Trump care a devenit viral pe internet: Cum a fost surprins liderul american inainte de discursul in Congresului (VIDEO)

Donald Trump s-a adresat marti pentru prima data Congresului american in mandatul de presedine al Statelor Unite. in discursul sau, liderul de la Casa Alba, a subliniat inca o data ca va pune in.

Treaba mea nu este sa reprezint lumea. Treaba mea este sa reprezint Statele Unite ale Americii: Primul discurs al lui Donald Trump in Congresul american (VIDEO)

Donald Trump s-a adresat pentru prima data Congresului american. in discursul sau, liderul de la Casa Alba, a subliniat inca o data ca va pune interesele Statelor Unite pe primul loc si a prezentat.

Trump il acuza pe Obama ca l-a spionat inainte de alegeri

Donald Trump acuza administratia Obama ca a interceptat comunicatii in birourile sale de din Trump Tower, la New York, inainte de alegerile de anul trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )