Libnet.ro
UNICEF

22:00

Donald Trump acuza New York Times ca ar fi dejucat un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump acuza New York Times ca ar fi dejucat un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic

Presedintele american Donald Trump a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o incercare a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Donald Trump acuza New York Times ca a dejucat un plan al SUA de a-l ucide pe liderul Statului Islamic

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o tentativa a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Trump acuza New York Times ca ar fi dejucat un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic/ El denunta si scurgeri ilegale de informatii dupa dezvaluirile din Washington Post legate de intalnirea Sessions-Kisliak

Presedintele american Donald Trump a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o incercare a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi. Totodata, el a denuntat scurgeri ilegale de informatii, dupa ce jurnalistii Washington Post au dezvaluit ca Jeff Sessions a discutat detalii ale campaniei republicane in timpul intalnirilor pe care le-a avut cu fostul ambasador rus de la Washington, Serghei Kisliak.

Trump acuza New York Times ca ar fi DEJUCAT un plan al SUA privind uciderea liderului Statului Islamic

Presedintele american Donald Trump a acuzat sambata ziarul New York Times ca ar fi dejucat o incercare a Statelor Unite de a-l ucide pe liderul Statului Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza.

Declaratii controversate ale lui Donald Trump intr-un interviu pentru NYT

Presedintele Donald Trump a acordat miercuri un interviu pentru The New York Times care a starnit numeroase controverse in randul americanilor. In afara de criticarea procurorului general, Jeff Sessions, Trump a vorbit despre cina avuta in Paris, alaturi de presedintele Macron, capacitatile soldatilor rusi, intalnirea avuta cu prim-ministrul japonez si despre faptul ca nu i-a strans mana cancelarului german, Angela Merkel, noteazaBBC.

Ce a realizat Donald Trump dupa sase luni de mandat

Donald Trump a facut campanie pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie 2016 prezentandu-se ca un as in negocieri, un om de afaceri de succes din New York care a promis ca va schimba.

Gradina cu pomi infloriti din Times Square New York

In mijlocul celebrei intersectii Times Square din New York a fost amplasata o gradina cu pomi infloriti pentru o sedinta foto menita sa promoveze noul parfum al casei Gucci. Iata cum arata ce ce poarta modelele.

Elon Musk, fondatorul Tesla, a obtinut acordul pentru transportul subteran ultra-rapid intre Washington si New York

Elon Musk, fondatorul Tesla, a spus joi ca a obtinut o aprobare verbala pentru a construi un sistem de transport subteran extrem de rapid intre Washington si New York, ceea ce ar ajuta foarte mult fiindca.

Elon Musk sustine ca a primit aprobare verbala pentru construirea unui sistem de transport Hyperloop care sa permita calatorii cu 600 km/h intre New York si Washington DC

Elon Musk sustine ca a primit aprobare verbala pentru constructia unui sistem subteran de transport ultra-rapid care sa reduca la numai de 29 minute calatoria de peste 300 km intre New York si Washington DC. Reprezentanti ai autoritatilor neaga ca au autorizat un proiect atat de complicat, insa si Musk admite ca mai sunt multe de facut si ii indeamna pe sustinatori sa faca lobby intens. Ideea sistemului este ca pasagerii se pot deplasa in capsule metalice care circula cu viteze foarte mari prin niste tuburi din otel in care presiunea este redusa.

Recipient de mostre de pe Luna, vandut cu 1.8 milioane de dolari la o licitatie din New York

Un saculet in care astronautul Neil Armstrong a colectat primele mostre de pe suprafata Lunii a fost vandut la o licitatie din New York cu 1. 8 milioane de dolari, relteaza BBC.

Omul de afaceri Elon Musk a primit aprobare pentru un tunel Hyperloop intre New York si Washington: Distanta va fi parcursa in 29 de minute

Directorul companiilor SpaceX, Tesla si Boring, inventatorul si omul de afaceri Elon Musk, a anuntat, joi dupa-amiaza, ca a primit aprobarea privind construirea unui tunel feroviar de viteza foarte mare intre orasele americane Washington DC si New York.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )