Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liderul Hezbollah este de acord cu Donald Trump ca Statul Islamic a fost creat de Barack Obama

Adevărul Adevărul,
Liderul Hezbollah este de acord cu Donald Trump ca Statul Islamic a fost creat de Barack Obama

Liderul miscarii politice si paramilitare siite Hezbollah Hassan Nasrallah sustine acuzatia adusa de candidatul republican la Casa Alba Donald Trump lui Barack Obama, potrivit careia presedintele american a creat gruparea jihadista Statul Islamic, relateaza The Associated Press AP). continuă pe Adevărul

Liderul Hezbollah acuza SUA ca au creat gruparea Statul Islamic pentru a ataca gruparea libaneza

Acuzatii dure din partea liderului gruparii siite libaneze Hezbollah la adresa SUA. Seicul Hassan Nasrallah a afiramt sambata ca Statele Unite au creat gruparea jihadista Stat Islamic pentru.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump il acuza pe Barack Obama de crearea gruparii jihadiste Statul Islamic VIDEO

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, l-a acuzat miercuri seara pe presedintele american Barack Obama ca ar fi creatorul gruparii jihadiste Statul Islamic, iar pe rivala sa democrata ca ar fi cofondatoare a acestei grupari, releva AFP.

Donald Trump agita din nou fantasma fraudei electorale in SUA

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a agitat din nou fantasma unei posibile fraude electorale la scrutinul prezidential din noiembrie, afirmand ca singura modalitate prin care ar putea fi invins in statul-cheie Pennsylvania este cu viclesuguri, relateaza agentia EFE.

Donald Trump: Obama este fondatorul ISIS, iar drept cofondatoare este aceasta sucita Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, l-a acuzat pe Barack Obama ca ar fi fondatorul gruparii teroriste ISIS, iar Hillary Clinton ar fi cofondatoarea. El este fondatorul.

Aproximativ 2.000 de civili au fost rapiti in nordul Siriei de catre Statul Islamic

Jihadistii din Statul Islamic au rapit aproximativ 2. 000 de persoane pe care intentioneaza sa ii foloseasca drept scuturi umane. Civilii au fost capturati in nordul Siriei in timp ce.

Statul Islamic a pierdut 45.000 de combatanti

Generalul american Sean MacFarland spune ca Statul Islamic a pierdut 45. 000 de combatanti in Siria si Irak si ca mai raman aproximativ 15. 000 de membri ai organizatiei pe campul de.

Robert de Niro, despre Donald Trump: E nebun de legat (VIDEO)

Donald Trump s-a ales cu inca un contestatar celebru. Robert de Niro, dublu castigator al Premiului Oscar, l-a asemanat pe candidatul republican cu Travis Bickle, personajul principal interpretat de de Ni.

SUA: Donald Trump a pornit un razboi cu presa

SUA: Donald Trump a pornit un razboi cu presa .

Trupa Green Day a scos o noua piesa si va lansa un album care reflecta teama si furia legate de Donald Trump VIDEO

Membrii formatiei americane Green Day au anuntat ca vor lansa albumul Revolution Radio pe 7 octombrie si spun ca acesta reflecta climatul politic si sentimentele neative legate de candidatura lui Donald Trump la presedintia Statelor Unite, noteaza NME, citat de News. ro.

Presiuni uriase pentru retragerea lui Donald Trump din cursa prezidentiala

Echipa de campanie a lui Donald Trump se va intalni cu lideri ai Comitetului national al Partidului Republican vineri, pe fondul presiunilor in crestere asupra controversatului candidat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )