Libnet.ro
UNICEF

16:15

Donald Trump a ajuns la obscenitati in campania electorala. Se lauda ca e dotat

Antena3 Antena3,
Donald Trump a ajuns la obscenitati in campania electorala. Se lauda ca e dotat

Este unul dintre cei mai controversati candidati la prezidentiale, dar Donald Trump nu se dezminte nici in dezbaterile publice. continuă pe Antena3

Donald Trump a cazut victima hackerilor. Ce secrete au iesit la iveala

Hacktivistii de la Anonynous ar fi spart casuta vocala a lui Donald Trump, facand publice o serie de mesaje din 2012. Acestea arata diverse figuri importante din mass-media de peste Ocean, care il lauda pe Trump.

Donald Trump Jr., intr-o emisiune radio alaturi de un sustinator al suprematiei albilor

Unul dintre fii lui Donald Trump, care este implicat activ in campania de promovare a tatalui sau, s-a afisat alaturi de un sustinator al suprematiei albilor in timp ce acorda un interviu unui post de radio conservator, sporind ingrijorarile ca posibilul candidat republicat la presedintia SUA este dispus sa accepte sprijinul extremistilor, scrie Reuters.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump isi asigura electoratul ca nu are penisul mic

Dezbaterea pentru prezidentialele din noiembrie a ajuns, joi, intr-un punct neasteptat. Donald Trump a dat asigurari in presa ca nu are un penis mic, dupa ce, in timpul unei dezbateri intre candidatii care spera sa obtina mandatul din partea Partidului Republican pentru cursa, rivalul Marco Rubio a spus ca Trump are maini mici. Stim cu totii ce a vrut sa spuna, dar va asigur ca n-am nicio problema, a cautat Trump sa-si convinga alegatorii.

Candidatii scot deja capul in afise. De ce au inceput campania electorala cu doua luni mai devreme

Mai multi candidati din Bucuresti si din tara la alegerile locale din iunie, unii dintre ei inca nevalidati oficial, au inceput deja campania electorala prin afise sau bannere de mari dimensiuni pentru a profita de cele doua luni ramase pana la debutul campaniei electorale, avand in vederea ca in perioada oficiala de campanie singurele afise permise nu pot depasi 500 mm o latura si 350 mm alta latura, conforma noii legi. Un consultant politic a declarat pentru Hotnews. ro ca aceste limitari ii determina pe multi candidati sa-si mute campania clasica in afara perioadei electorale pentru a evita eventuale sanctiuni.

UPDATE Super Tuesday, zi decisiva pentru prezidentialele din SUA. De partea democrata, Hillary Clinton domina. Donald Trump castiga detasat in preferintele republicanilor

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump domina Super Tuesday la jumatatea drumului, dupa ce au castigat respectiv sase si cinci state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, informeaza AFP. Magnatul imobiliar Donald Trump si-a confirmat statutul de favorit al taberei republicane, castigand in cinci state in care presa americana a anuntat invingatorii, lasandu-i totusi concurentului sau Ted Cruz importantul stat Texas, unde acesta este senator.

Alegeri SUA 2016: Maratonul electoral continua in cinci state. Hillary Clinton si Donald Trump sunt favoriti

Republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton au toate sansele sa-si mareasca avantajul in fata rivalilor lor din tabara republicana, respectiv democrata in cadrul caucusurilor si alegerilor primare organizate sambata ca parte a maratonului electoral in vederea desemnarii candidatilor pentru alegerile prezidentiale.

Donald Trump nu mai vrea sa tortureze teroristii. De ce s-a razgandit

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a revenit vineri, intr-o declaratie acordata cotidianului Wall Street Journal, asupra promisiunii facute de a-i tortura pe teroristi si a le ucide familiile.

Citate din Cioran, folosite de o prestigioasa revista americana, pentru a ironiza traseismul lui Chris Christie, care a trecut de partea lui Donald Trump

Mai multe citate din Emil Cioran au fost folosite de prestigioasa revista americana The New Republic intr-un articol publicat pe site-ul ei, miercuri, pentru a ii ironiza pe liderii Partidului Republican si discursurile politice sustinute de Donald Trump, relateaza news. ro.

VIDEO: Donald Trump starneste noi controverse. El a facut aluzii obscene la dezbaterea republicanilor

Candidatul pentru investitura republicana la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a facut aluzii obscene la adresa unuia dintre candidatii care au participat la o dezbatere care a avut loc joi seara.

VIDEO Replica obscena a lui Donald Trump, inca suparat ca Marco Rubio a spus are mainile mici / Toti republicanii au promis ca il vor sprijini pe cel ce va fi nominalizat

Probabil ca nu s-a mai intamplat in istoria dezbaterilor prezidentiale: Donald Trump a coborat nivelul campaniei electorale cu inca o treapta facand o aluzie grosiera in cursul dezbaterii care a avut loc joi seara intre cei patru candidati republicani la primare, informeaza AFP si Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )