Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Donald Trump nu mai vrea sa tortureze teroristii. De ce s-a razgandit

România Liberă România Liberă,
Donald Trump nu mai vrea sa tortureze teroristii. De ce s-a razgandit

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a revenit vineri, intr-o declaratie acordata cotidianului Wall Street Journal, asupra promisiunii facute de a-i tortura pe teroristi si a le ucide familiile. continuă pe România Liberă

Alegeri SUA 2016. Speriati de o eventuala victorie a lui Donald Trump, tot mai multi americani cauta pe Google o destinatiepentru emigrare

Victoriile inregistrate de excentricul miliardar Donald Trump in cursa pentru obtinerea nominalizarii taberei republicane la alegeri prezidentiale din 8 noiembrie ii ingrijoreaza pe tot mai multi americani, care cauta pe Google o destinatie pentru emigrare, scrie Courrier International.

Citate din Cioran, folosite de o prestigioasa revista americana, pentru a ironiza traseismul lui Chris Christie, care a trecut de partea lui Donald Trump

Mai multe citate din Emil Cioran au fost folosite de prestigioasa revista americana The New Republic intr-un articol publicat pe site-ul ei, miercuri, pentru a ii ironiza pe liderii Partidului Republican si discursurile politice sustinute de Donald Trump, relateaza news. ro.

VIDEO Replica obscena a lui Donald Trump, inca suparat ca Marco Rubio a spus are mainile mici / Toti republicanii au promis ca il vor sprijini pe cel ce va fi nominalizat

Probabil ca nu s-a mai intamplat in istoria dezbaterilor prezidentiale: Donald Trump a coborat nivelul campaniei electorale cu inca o treapta facand o aluzie grosiera in cursul dezbaterii care a avut loc joi seara intre cei patru candidati republicani la primare, informeaza AFP si Agerpres.

Donald Trump face aluzii obscene la dezbaterea republicanilor

Probabil ca nu s-a mai intamplat in istoria dezbaterilor prezidentiale: Donald Trump a coborat nivelul campaniei electorale cu inca o treapta facand o aluzie grosiera in cursul dezbaterii care a avut loc joi seara intre cei patru candidati republicani la primare, transmite AFP.

VIDEO Super Tuesday, ziua decisiva pentru prezidentialele din SUA: Donald Trump si Hillary Clinton, marii favoriti pentru finala din noiembrie

Marti, republicanii si democratii din 12 state si un teritoriu vor alege favoritul celor doua mari partide finala alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie. Aceasta zi, cunoscuta si sub numele Super Tuesday, este esentiala pentru cursul bataliei interne pentru nominalizare in Partidul Republican dreapta) si Partidul Democrat stanga), pentru ca o victorie categorica pentru unul dintre competitori indica, de obicei, ca acesta va obtine in final nominalizarea partidului. Sondajele arata ca Donald Trump republicani) si Hillary Clinton democrati) au cele mai mari sanse de a triumfa in votul care va incepe azi in SUA.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump isi asigura electoratul ca nu are penisul mic

Dezbaterea pentru prezidentialele din noiembrie a ajuns, joi, intr-un punct neasteptat. Donald Trump a dat asigurari in presa ca nu are un penis mic, dupa ce, in timpul unei dezbateri intre candidatii care spera sa obtina mandatul din partea Partidului Republican pentru cursa, rivalul Marco Rubio a spus ca Trump are maini mici. Stim cu totii ce a vrut sa spuna, dar va asigur ca n-am nicio problema, a cautat Trump sa-si convinga alegatorii.

UPDATE Super Tuesday, zi decisiva pentru prezidentialele din SUA. De partea democrata, Hillary Clinton domina. Donald Trump castiga detasat in preferintele republicanilor

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump domina Super Tuesday la jumatatea drumului, dupa ce au castigat respectiv sase si cinci state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, informeaza AFP. Magnatul imobiliar Donald Trump si-a confirmat statutul de favorit al taberei republicane, castigand in cinci state in care presa americana a anuntat invingatorii, lasandu-i totusi concurentului sau Ted Cruz importantul stat Texas, unde acesta este senator.

Alegeri SUA 2016. Mitt Romney, candidatul din 2012 al republicanilor la Casa Alba, pune tunurile pe Donald Trump

Fostul candidat al republicanilor la presedintia SUA din 2012, Mitt Romney, a lansat un atac dur la adresa favoritului sa castige cursa partidului din acest an, miliardarul Donald Trump.

VIDEO: Donald Trump starneste noi controverse. El a facut aluzii obscene la dezbaterea republicanilor

Candidatul pentru investitura republicana la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a facut aluzii obscene la adresa unuia dintre candidatii care au participat la o dezbatere care a avut loc joi seara.

Donald Trump Jr., intr-o emisiune radio alaturi de un sustinator al suprematiei albilor

Unul dintre fii lui Donald Trump, care este implicat activ in campania de promovare a tatalui sau, s-a afisat alaturi de un sustinator al suprematiei albilor in timp ce acorda un interviu unui post de radio conservator, sporind ingrijorarile ca posibilul candidat republicat la presedintia SUA este dispus sa accepte sprijinul extremistilor, scrie Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )