Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, anunt SOC: Brazilia ar putea fi primita in NATO

B1 B1,
Donald Trump, anunt SOC: Brazilia ar putea fi primita in NATO

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca ia in calcul primirea Braziliei in NATO. Ne vom gandi foarte, foarte serios la asta in ceea ce priveste - fie ca este NATO, fie ceva in legatura cu. continuă pe B1

Franta respinge initiativa lui Donald Trump de admitere a Braziliei in NATO

Administratia Emmanuel Macron a respins, miercuri, initiativa presedintelui american Donald Trump privind eventuala admitere a Braziliei in NATO, argumentand ca Tratatul Organizatiei Atlanticului de Nord descrie clar zona geografica de aplicare.

Trump va desemna Brazilia un aliat non-NATO al SUA si il felicita pe Bolsonaro pentru o victorie extraordinara in alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump l-a laudat pe omologul sau brazilian Jair Bolsonaro pentru o victorie extraordinara in alegerile prezidentiale, in cadrul unei conferinte de presa comuna, adaugand ca va desemna Brazilia un aliat non-NATO al SUA.

Donald Trump acuza Facebook, Google si Twitter de pozitii favorabile democratilor de extrema stanga

Presedintele american Donald Trump a acuzat companiile de tehnologie Facebook, Twitter si Google ca promoveaza democratii de extrema stanga, insa a promis ca va castiga oricum, scrie Politico.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )