Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump anunta ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump anunta ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-un mesaj scurt pe Twitter, ca nu va asista la ceremonia de investire a succesorului sau Joe Biden, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump anunta ca nu se va prezenta la ceremonia de investire in functie a lui Joe Biden

Presedintele in functie al Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat astazi pe Twitter, ca nu va participa la inaugurarea succesorului sau la Casa Alba in data de 20 ianuarie, incalcand una dintre cele mai vechi traditii ale republicii americane si transferului pasnic de putere.

Donald Trump nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-o postare scurta pe Twitter, ca nu va part.

Donald Trump nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-o postare scurta pe Twitter, ca nu va part.

Donald Trump: Nu voi merge la inaugurare pe 20 ianuarie

Presedintele inca in exercitiu, Donald Trump, a anuntat, vineri, pe Twitter ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte. Ultimul presedinte in exercitiu al SUA care nu a participat la ceremonia de investire a succesorului sau a fost Andrew Johnson, in 1869.

Ce a declarat Donald Trump dupa ce Congresul a validat victoria in alegeri a democratului Joe Biden

Dupa votul din Congres, Donald Trump a dat asigurari ca va fi un transfer pasnic de putere. Chiar daca nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele ma sustin, totusi va exista o tranzitie pasnica pe 20 ianuarie, a spus Trump intr-un comunicat de presa.

Joe Biden, despre absenta lui Donald Trump la investirea sa in functie: E un lucru bun ca nu vine. Este o rusine pentru aceasta tara

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a reactionat la declaratia lui Donald Trump, aceea ca nu va participa la ceremonia de investire, spunand ca este una dintre putinele decizii luate de Trump cu care este de.

Momentul in care sustinatorii lui Donald Trump patrund in Capitoliu, iar sedinta de validare a lui Joe Biden este intrerupta

Sute de sustinatori ai presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, au patruns, miercuri, cu forta in Camera Reprezentantilor si in Senatul SUA. Din aceasta cauza, rocedura de validare a rezultatului scrutinului prezidential a fost intrerupta, iar fortele de ordine au trbuit sa intervina de urgenta.

Trump anunta pe Twitter ca nu va asista la depunerea juramantului de catre Biden

Presedintele republican in exercitiu Donald Trump a anuntat vineri, intr-un tweet laconic, ca nu va asista la depunerea juramantului, la 20 ianuarie, de catre succesorul sau, democratul Joe Biden, relateaza AFP.

Donald Trump, mesaj de ultima ora catre sustinatorii sai. Ce le-a transmis acestora dupa apelul facut de Joe Biden

Desi validarea lui Joe Biden urma sa fie doar o formalitate, sustinatorii nemultumiti ai lui Trump au transformat acest eveniment intr-un moment istoric pe care SUA nu ar fi dorit sa si-l aminteasca. Dupa ce grupul de rebeli a luat cu asalt cladirea Capitolului, Joe Biden a facut apel la fostul presedinte pentru a pune .

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )