Libnet.ro
UNICEF

14:45

Momentul in care sustinatorii lui Donald Trump patrund in Capitoliu, iar sedinta de validare a lui Joe Biden este intrerupta

Antena3 Antena3,
Momentul in care sustinatorii lui Donald Trump patrund in Capitoliu, iar sedinta de validare a lui Joe Biden este intrerupta

Sute de sustinatori ai presedintelui in exercitiu al SUA, Donald Trump, au patruns, miercuri, cu forta in Camera Reprezentantilor si in Senatul SUA. Din aceasta cauza, rocedura de validare a rezultatului scrutinului prezidential a fost intrerupta, iar fortele de ordine au trbuit sa intervina de urgenta. continuă pe Antena3

VIDEO Sustinatorii lui Donald Trump merg la Washington pentru proteste la apelul presedintelui

Sustinatorii lui Donald Trump au inceput sa vina la Washington, marti, la apelul presedintelui SUA care le-a cerut sa demonstreze miercuri cand Congresul formalizeaza infrangerea prezidentiala, pe care refuza sa o admita, potrivit AFP.

Momentul in care vicepresedintele SUA, Mike Pence, este evacuat din cladirea Capitolului, dupa ce sustinatorii lui Donald Trump au inceput revolta

Imaginile cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, surprinse in momentul in care a fost evacuat dupa ce mai multi manifestanti pro-Trump au fortat intrarea in cladirea Congresului american au fost distribuite masiv.

Tensiuni la Washington: Donald Trump forteaza schimbarea rezultatului alegerilor prezidentiale. Demonstratii in apropierea Casei Albe (VIDEO)

Situatia devine tensionata in capitala Statelor Unite. Sustinatorii lui Donald Trump s-au strans la Washington, dupa ce presedintele american in exercitiu le-a cerut sa participe la demonstratiile organizate.

VIDEO Biden, dupa ce suporterii lui Trump au intrat in Capitoliu: Un asalt la adresa statului de drept O insurectie

Presedintele ales Joe Biden a denuntat miercuri insurgenta in desfasurare la Capitoliul american, unde sustinatorii lui Donald Trump au semanat haos in timpul unei sesiuni dedicate certificarii rezultatelor prezidentiale, relateaza AFP.

Mesajele lui Donald Trump care au declansat anarhia la Washington. Sustinatorii presedintelui in functie al SUA au luat cu asalt cladirea Capitoliului si au atacat fortele de ordine

Mii de sustinatori ai lui Donald Trump au incalcat perimetrele de securitate ale cladirii Congresului american, fortand intrarea, in timp ce parlamentarii se intruneau pentru a confirma victoria lui.

SUA: Liderul extremistilor Proud Boys a fost eliberat, inaintea mitingului pro-Trump

Liderul grupului de extrema dreapta din SUA Proud Boys a fost eliberat marti din inchisoare, la o zi dupa ce a fost arestat si cu o zi inainte de manifestatia pe care sustinatorii presedintelui Donald Trump vor sa o organizeze in capitala SUA pentru a protesta impotriva rezultatelor alegerilor din noiembrie anul trecut, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Unde se retrage Donald Trump dupa ce ii preda stafeta lui Joe Biden

A mai ramas foarte putin pana la momentul in care Joe Biden se va instala la Casa Alba. Dar unde se vor retrage Donald Trump, Melania si fiul lor, Barron, dupa predarea stafetei? .

Donald Trump, lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri

Donald Trump a dat o lovitura dura majora la adresa Chinei. A semnat decretul chiar ieri. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Donald Trump, lovitura dura impotriva Chinei, pe final de mandat. Ce presupune ordinul semnat Donald Trump a lansat o lovitura dura majora la adresa Chinei. inca presedintele SUA, Donald .

Poate fi Donald Trump inculpat dupa convorbirea in care cere gasirea voturilor pentru victorie in statul Georgia?

A incalcat presedintele american in exercitiu Donald Trump legislatia privind fraudele electorale cand i-a solicitat intr-o convorbire telefonica secretarului de stat al Georgiei sa-i gaseasca 11. 870 de voturi care i-ar fi permis sa castige alegerile din acest stat traditional republican? Poate fi inculpat Trump?.

Donald Trump a anuntat ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington pe 6 ianuarie

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, ca va participa la protestele cate vor avea loc la Washington, pe 6 ianuarie, in ziua in care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral si a declara victoria in alegeri a presedintelui ales Joe Biden.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )