Libnet.ro
UNICEF

22:00

Donald Trump, atac frontal la adresa lui Emmanuel Macron: Au nceput sa nvete germana la Paris nainte sa vina SUA

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, atac frontal la adresa lui Emmanuel Macron: Au nceput sa nvete germana la Paris nainte sa vina SUA

De-abia revenit de la Paris, unde a participat la ceremoniile pentru marcarea a 100 de ani de la Armistitiul care a pus capat Primului Razboi Mondial, Donald Trump a declansat marti un atac dur la adresa presedintelui francez Emmanuel Macron, care are o cota de popularitate foarte redusa, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Relatia dintre Donald Trump si Emmanuel Macron pare tot mai rece. Ce il deranjeaza pe liderul SUA si cum a reactionat presedintele Frantei VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost primit sambata dimineata la Palatul Elysee de catre omologul sau francez, Emmanuel Macron, cu care a avut, cel putin pana acum, o relatie buna. insa, de data aceasta, starea de buna dispozitie afisata de cei doi la intalnirile precedente a fost inlocuita de zambete mai degraba protocolare, comenteaza presa internationala.

Trump considera foarte jignitoare ideea lui Macron privind o armata europeana

Presedintele american Donald Trump a apreciat vineri ca este foarte jignitor ca omologul sau francez Emmanuel Macron sa sugereze ca Europa ar trebui sa-si creeze propria armata pentru a se proteja de dusmani potentiali, inclusiv SUA,.

Imagini VIRALE: Angela Merkel, CONFUNDATA cu sotia lui Emmanuel Macron de o batranica de 101 ani. Reactia cancelarului german (VIDEO)

Cancelarul german Angela Merkel a avut parte de un moment mai putin obisnuit la ceremonia dedicata centenarului de la sfarsitul Primului Razboi Mondial. Ea a fost confundata cu sotia lui Emmanuel Macron,.

Emmanuel Macron si Angela Merkel vor avea o ntlnire oficiala n data de 18 noiembrie

Presedintele francez Emmanuel Macron va face o vizita oficiala in Berlin in data de 18 noiembrie, in cadrul careia se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel pentru a discuta despre reforma zonei euro, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Presedintele Consiliului European il critica dur pe seful Casei Albe, Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a acuzat pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ca este impotriva crearii unei Europe unite si puternice. Totodata, Tusk s-a declarat ingrijorat cu privire la curentul nationalist din Europa, mai ales in perspectiva alegerilor europarlamentare programate pentru luna mai a anului viitor.

SUA: CNN i da n judecata pe Donald Trump si pe mai multi oficiali ai Casei Albe, dupa retragerea acreditarii unuia dintre reporterii sai

Postul de televiziune american CNN a deschis un proces impotriva presedintelui american Donald Trump si a mai multor oficiali de la Casa Alba, in urma conflictului privind revocarea acreditarii jurnalistului Jim Acosta la Casa Alba, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Donald Trump, dat in judecata de CNN. Care este motivul..

CNN il cheama in instanta pe Donald Trump, dupa ce corespondentului Jim Acosta i-a fost interzis accesul in Casa Alba. Saptamana trecuta, Casa Alba a suspendat autorizatia de presa lui Acosta, dupa ce .

FOTO Donald Trump, ironizat de armata franceza

Decizia lui Donald Trump de a-si anula, din cauza ploii, deplasarea prevazuta pentru sambata la cimitirul puscasilor marini americani cazuti in batalia din padurea Belleau, in nordul Frantei, a fost ironizata intr-un mod inedit de armata terestra franceza.

O noua GAFA de PROPORTII a lui Donald Trump: A confundat Balcanii cu regiunea Marii Baltice! Ce rol a jucat Melania, originara din fosta Iugoslavie

Gafa monumentala a lui Donald Trump! Liderul de la Casa Alba ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si, mai mult, le-ar fi reprosat liderilor din cele trei state Lituani, Letonia si Estonia).

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )