Libnet.ro
UNICEF

22:16

Donald Trump va avea parte de o vizita la Casa Alba din partea premierului Libiei

Antena3 Antena3,
Donald Trump va avea parte de o vizita la Casa Alba din partea premierului Libiei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va primi o vizita la Casa Alba, vineri, din parteapremierului Libiei, Fayez al-Sarraj. Casa Alba a mai anuntat ca cei doi oficiali vor purta discutii privind. continuă pe Antena3

Donald Trump: Exista o Pocahontas in Congres/ Casa Alba spune ca presedintele SUA nu a facut o insinuare rasista

Casa Alba a declarat ca presedintele Donald Trump nu a facut o insinuare rasista atunci cand a numit-o Pocahontas pe senatorul Elizabeth Warren, scrie Reuters.

CNN va boicota petrecerea de Craciun organizata de Trump la Casa Alba

CNN a anuntat ca va boicota petrecerea de Craciun organizata pentru mass-media, vineri, de presedintele american Donald Trump la Casa Alba, informeaza hollywoodreporter. com.

Donald Trump: Astazi vor fi impuse noi sanctiuni impotriva Coreii de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat ca miercuri vor fi impuse noi sanctiuni majore contra Coreii de Nord, transmite Reuters Anuntul liderului de la Casa Alba vine dupa ce Phenianul a spus ca a testat o noua racheta intercontinentala si ca armele sale nucleare pot atinge teritoriul continental al SUA.

Cum arata decoratiunile de la Casa Alba alese de Melania Trump pentru primul Craciun al familiei prezidentiale FOTO VIDEO

Prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a ales decoratiunile pentru primul Craciun pe care familie prezidentiala il va petrece la Casa Alba. Traditii onorate in timp este tema acestui an.

VIDEO Donald Trump a distribuit pe Twitter clipuri antimusulmane

Pe contul de Twitter al presedintelui american Donald Trump au fost publicate miercuri mai multe inregistrari video antimusulmane, intr-o serie de redistribuiri, situatie ce a provocat indignare de ambele parti ale Atlanticului, noteaza DPA si AFP.

Presedintele Donald Trump cere boicotarea CNN

Presedintele Donald Trump cere boicotarea CNN, continuand razboiul cu reteaua de televiziune, in timp ce administratia sa lupta impotriva incercarii ATT Inc. de a cumpara compania care detine entitatea media, Time Warner Inc.

SUA: Presedintele Donald Trump cere boicotarea CNN

Presedintele Donald Trump cere boicotarea CNN, continuand razboiul cu reteaua de televiziune, in timp ce administratia sa lupta impotriva incercarii ATT Inc. de a cumpara compania care detine entitatea media, Time Warner Inc. , relateaza News. ro.

Donald Trump a distribuit pe Twitter trei videoclipuri antimusulmane, postata de unul dintre liderii partidului de extrema dreapta Britain First

Donald Trump a distribuit miercuri pe contul sau de Twitter o serie de inregistrari video antimusulmane publicate de vicepresedintele partidului britanic de extrema dreapta Britain First, scrie AFP.

Donald Trump are serios in vedere sa mute ambasada SUA in Israel la Ierusalim, afirma vicepresedintele american Mike Pence

Liderul Casei Albe, Donald Trump, are serios in vedere sa mute ambasada Statelor Unite in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Declaratia a fost facuta marti de vicepresedintele american, Mike Pence, dupa ce presedintele SUA afirmase in octombrie ca amana aceasta promisiune electorala, transmite agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Mike Pence: Donald Trump isi mentine decizia de a transfera ambasada SUA la Ierusalim

Donald Trump are foarte serios in vedere sa transfere ambasada SUA in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, a declarat marti vicepresedintele american, Mike Pence, in timp ce presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )