Libnet.ro
UNICEF

08:00

Donald Trump le cere ambasadorilor numiti de presedintele Obama pe criterii politice sa demisioneze

România Liberă România Liberă,
Donald Trump le cere ambasadorilor numiti de presedintele Obama pe criterii politice sa demisioneze

Echipa de tranzitie a presedintelui-ales al SUA, Donald Trump, a emis o solicitare prin care cere ambasadorilor numiti pe criterii politice de Administratia Barack Obama sa paraseasca posturile. continuă pe România Liberă

Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama, inclusiv celui din Romania, sa plece din posturi. Ei se plang ca ordinul le-a aruncat vietile in vrie

Echipa de tranzitie a viitorului presedinte al SUA, Donald Trump, a emis un mandat general prin care le cere tuturor ambasadorilor instalatii in functii de catre presedintele Barack Obama sa paraseasca po.

Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama sa plece din posturi pana la investirea sa

Echipa de tranzitie a viitorului presedinte Donald Trump a emis un mandat general prin care le cere tuturor ambasadorilor instalati in functii de catre presedintele Barack Obama sa paraseasca posturile pana la ziua investirii, pe 20 ianuarie, a declarat vineri ambasadorul american in Noua Zeelanda, citat de Reuters.

Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama sa plece din posturi pana ajunge el la Casa Alba

Echipa de tranzitie a viitorului presedinte Donald Trump a emis un mandat general prin care le cere tuturor ambasadorilor instalatii in functii de catre presedintele Barack Obama sa paraseasca posturile pana la ziua investirii, pe 20 ianuarie, a declarat vineri ambasadorul american in Noua Zeelanda, relateaza Reuters, citat de News. ro.

Cresc tensiunile intre serviciile secrete americane si Donald Trump

In Statele Unite cresc tensiunile intre presedintele ales Donald Trump si comunitatea serviciilor de informatii, dupa ce pe miercuri Trump a pus din nou sub semnul intrebarii teza acestora ca Rusia ar fi in spatele atacurilor cibernetice impotriva partidului democrat, in timpul campaniei electorale.

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, afirma ca, niciodata, o racheta nord-coreeana nu va ajunge in Statele Unite

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca, niciodata, o racheta nord-coreeana nu va atinge teritoriul Statelor Unite.

Joe Biden il sfatuieste pe Donald Trump sa se maturizeze

Vice-presedintele american Joe Biden are un mesaj pentru urmatorul presedinte ale SUA Donald Trump:Maturizeaza-te, Donald, scrie CNN.

SUA: Donald Trump, contesta decizia de a diminua puterile Biroului de etica al Congresului

Presedintele american ales, Donald trump a criticat martipe contul sau de Twitter decizia parlamentarilor americani de a diminua puterile Biroului de etica a Congresului, informeaza Agerpres. Trump este.

Mexicul va plati constructia zidului ridicat de SUA la granita comuna, anunta Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a criticat vineri relatarile din presa potrivit carora contribuabilii americani vor achita costurile preconizatului sau zid de la granita dintre SUA si Mexic.

Donald Trump se intalneste cu directorii serviciilor americane de informatii, in contextul unor tensiuni

Presedintele ales american Donald Trump urmeaza sa se intalneasca astazi cu directorii serviciilor americane de informatii intr-un context tensionat de scepticismul sau asupra amestecului Guvernului rus in campania prezidentiala din Statele Unite.

Donald Trump a anuntat ca doreste sa reformeze CIA, FBI si DNI pentru ca sunt supradimensionate si politizate

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa reformeze serviciile secrete americane, intrucat considera ca unele dintre aceste agentii sunt supradimensionate sau politizate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )