Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump se intalneste cu directorii serviciilor americane de informatii, in contextul unor tensiuni

Adevărul Adevărul,
Donald Trump se intalneste cu directorii serviciilor americane de informatii, in contextul unor tensiuni

Presedintele ales american Donald Trump urmeaza sa se intalneasca astazi cu directorii serviciilor americane de informatii intr-un context tensionat de scepticismul sau asupra amestecului Guvernului rus in campania prezidentiala din Statele Unite. continuă pe Adevărul

Cresc tensiunile intre serviciile secrete americane si Donald Trump

In Statele Unite cresc tensiunile intre presedintele ales Donald Trump si comunitatea serviciilor de informatii, dupa ce pe miercuri Trump a pus din nou sub semnul intrebarii teza acestora ca Rusia ar fi in spatele atacurilor cibernetice impotriva partidului democrat, in timpul campaniei electorale.

Dan Coats, un fost senator din Indiana, ales de Trump in functia de director al serviciilor nationale de informatii

Fostul senator din Indiana Dan Coats urmeaza sa fie nominalizat de catre presedintele-ales director al serviciilor nationale de Informatii DNI), a anuntat joi un oficial din cadrul echipei de tranzitie, relateaza The New York Times.

Donald Trump ameninta Toyota cu taxe vamale mai mari daca va construi o uzina in Mexic

Donald Trump a amenintat joi Toyota cu represalii vamale daca producatorul japonez de masini va construi, asa cum are intentia, o uzina in Mexic pentru a fabrica masini destinate pietei americane, scrie AFP.

Donald Trump a anuntat ca doreste sa reformeze CIA, FBI si DNI pentru ca sunt supradimensionate si politizate

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa reformeze serviciile secrete americane, intrucat considera ca unele dintre aceste agentii sunt supradimensionate sau politizate.

Joe Biden il sfatuieste pe Donald Trump sa se maturizeze

Vice-presedintele american Joe Biden are un mesaj pentru urmatorul presedinte ale SUA Donald Trump:Maturizeaza-te, Donald, scrie CNN.

SUA: Donald Trump, contesta decizia de a diminua puterile Biroului de etica al Congresului

Presedintele american ales, Donald trump a criticat martipe contul sau de Twitter decizia parlamentarilor americani de a diminua puterile Biroului de etica a Congresului, informeaza Agerpres. Trump este.

Donald Trump le cere ambasadorilor numiti de presedintele Obama pe criterii politice sa demisioneze

Echipa de tranzitie a presedintelui-ales al SUA, Donald Trump, a emis o solicitare prin care cere ambasadorilor numiti pe criterii politice de Administratia Barack Obama sa paraseasca posturile.

New York Times: Donald Trump sustine ca acuzatiile lansate impotriva hackerilor rusi reprezinta o vanatoare de vrajitoare

Republicanul Donald Trump a declarat vineri dupa-amiaza ca intreaga campanie din jurul presupuselor atacuri cibernetice lansate in perioada electorala de Moscova nu reprezinta altceva decat o vanatoare de vrajitoare orchestrata de adversarii sai politici de la Washington. Miliardarul republican a explicat ca cei care au lansat aceste acuzatii impotriva hackerilor rusi sunt doar rusinati ca au pierdut alegerile prezidentiale, transmite New York Times, citat de News. ro.

Mexicul va plati constructia zidului ridicat de SUA la granita comuna, anunta Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a criticat vineri relatarile din presa potrivit carora contribuabilii americani vor achita costurile preconizatului sau zid de la granita dintre SUA si Mexic.

Activisti pentru legalizarea marijuanei vor sa distribuie 4.200 de jointuri la ceremonia de investire a lui Donald Trump

Grupul DC Cannabis Coalition intentioneaza sa inceapa distribuirea jointurilor la ora 8 dimineata, pe 20 ianuarie, data ceremoniei de investire a lui Donald Trump, in partea de vest a Dupont Circle in Washington D. , unde marijuana in scop recreational si de agrement este legala, noteaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )