Libnet.ro
UNICEF

16:00

Donald Trump cere Congresului audierea unui fost consilier

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump cere Congresului audierea unui fost consilier

Presedintele Donald Trump a intervenit public miercuri in discutia despre investigatia congresului legata de Rusia, indemnandu-i pe membrii comisiei de ancheta sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Trump cere Congresului sa-l audieze pe fostul sau consilier Carter Page pentru a demonta acuzatiile privind legaturile cu Rusia

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, le-a cerut miercuri congresmenilor sa-l audieze pe Carter Page, fostul sau consilier de politica externa, in cadrul anchetei referitoare la presupusa implicare a Rusiei in campania prezidentiala, intrucat acesta ar putea contracara marturiile anterioare ale unor fosti oficiali ai FBI si CIA, relateaza Reuters.

Donald Trump incearca sa intervina in ancheta Congresului cu privire la presupusul amestec al Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele Donald Trump a incercat miercuri sa se introduca in investigatia congresului legata de Rusia, indemnand parlamentarii sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters.

Investigatiile Congresului SUA se extind asupra avocatului personal al lui Donald Trump

Ancheta Congresului SUA pe tema presupusului amestec al Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 si a posibilelor conexiuni ale apropiatilor presedintelui american Donald Trump cu Moscova s-a extins asupra lui Michael Cohen, avocatul personal al liderului de la Casa Alba.

UE si China sustin acordul de la Paris, indiferent de pozitia lui Donald Trump (surse)

Uniunea Europeana si China vor sustine acordul de la Paris privind climatul, in cadrul unui summit care va avea loc la sfarsitul saptamanii la Bruxelles, indiferent care va fi decizia presedintelui american Donald Trump, a declarat miercuri un inalt oficial european, citat de AFP.

Donald Trump a primit critici dure din partea Germaniei. Presedintele SUA a fost acuzat ca a slabit Occidentul

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost criticat dur de seful diplomatiei germane, Sigmar Gabriel. El sustine ca politicile lipsite de perspectiva care sunt promovate de administratia de la.

Emmanuel Macron recunoaste: Celebra strangere de mana cu Donald Trump nu a fost un gest nevinovat (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a recunoscut ca deja celebra strangerea de mana dintre el si Donald Trump a avut o semnificatie aparte. intr-un interviu pentru Journal du Dimanche,.

Phenianul anunta ca recentul test cu racheta a fost un succes. Donald Trump: Este o mare lipsa de respect fata de China

Coreea de Nord sustine ca cel mai recent test cu racheta, care a avut loc luni, a fost un succes. Presedintele american Donald Trump a condamnat autoritatile de la Phenian, precizand ca initiativa denota o mare lipsa de respect fata de China.

Melania refuza mereu sa fie tinuta de mana in public de Donald Trump. Cum explica un expert acest lucru (VIDEO)

Melania si Donald Trump nu prea obisnuiesc sa se tina de mana in public si acest lucru a fost observat de toata lumea inca de la primele aparitii impreuna. Cei doi au aparut.

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

Decizia colosala luata de Donald Trump. Ar putea fi o catastrofa pentru omenire

Donald Trump, presedintele SUA, a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, au anuntat miercuri surse oficiale americane, fara a oferi detalii. Doi oficiali americani care au cunostinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )