Libnet.ro
UNICEF

05:30

Decizia colosala luata de Donald Trump. Ar putea fi o catastrofa pentru omenire

Antena3 Antena3,
Decizia colosala luata de Donald Trump. Ar putea fi o catastrofa pentru omenire

Donald Trump, presedintele SUA, a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, au anuntat miercuri surse oficiale americane, fara a oferi detalii. Doi oficiali americani care au cunostinta. continuă pe Antena3

UE si China sustin acordul de la Paris, indiferent de pozitia lui Donald Trump (surse)

Uniunea Europeana si China vor sustine acordul de la Paris privind climatul, in cadrul unui summit care va avea loc la sfarsitul saptamanii la Bruxelles, indiferent care va fi decizia presedintelui american Donald Trump, a declarat miercuri un inalt oficial european, citat de AFP.

Surse: Donald Trump este decis sa retraga SUA din Pactul de lupta impotriva schimbarilor climatice. Presedintele american va anunta oficial decizia in cateva zile

Presedintele american Donald Trump a decis sa retraga Statele Unite din Pactul global de lupta impotriva schimbarilor climatice, arata o sursa pentru Reuters. Totodata, Trump a anuntat miercuri pe Twitter ca isi va face publica hotararea in zilele urmatoare.

Donald Trump isi schimba atitudinea fata de Putin: SUA ar putea creste cheltuielile Pentagonului pentru apararea flancului estic al NATO

Administratia presedintelui american Donald Trump a propus o crestere de 40,3% a bugetului Pentagonului dedicat apararii tarilor din flancul estic al NATO Romania, Bulgaria, Polonia si tarile baltice) i.

Donald Trump incearca sa intervina in ancheta Congresului cu privire la presupusul amestec al Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele Donald Trump a incercat miercuri sa se introduca in investigatia congresului legata de Rusia, indemnand parlamentarii sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters.

Donald Trump cere Congresului audierea unui fost consilier

Presedintele Donald Trump a intervenit public miercuri in discutia despre investigatia congresului legata de Rusia, indemnandu-i pe membrii comisiei de ancheta sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters.

inca o gafa diplomatica: Donald Trump i-a indemnat pe liderii lumii sa il sune pe mobil (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a atras din nou atentia asupra sa, dupa ce a facut un gest cel putin neobisnuit pentru statutul sau de sef al statului. Acesta le-a oferit liderilor lumii numarul sau de telefon si i-.

Donald Trump retrage SUA din acordul pentru combaterea incalzirii climatice de la Paris

Donald Trump a decis sa retraga SUA din Acordul de la Paris pentru combaterea schimbarii climatice, au declarat doua surse informate in legatura cu hotararea, citate sub acoperirea anonimatului de portalul Axios.

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

Donald Trump ataca Germania intr-un mesaj postat pe Twitter

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a criticat marti Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu SUA, dar si pentru cel al cheltuielilor militare, o reactie ce vine dupa ce cancelarul federal german, Angela Merkel, a pus duminica sub semnul indoielii calitatea Statelor Unite de aliat de incredere al Europei, releva Reuters.

Donald Trump, critic la adresa Germaniei, dupa afirmatiile cancelarului Angela Merkel: Platesc mult mai putin decat trebuie pentru NATO si Armata

Presedintele american Donald Trump a critica, marti, Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu Statele Unite si pentru cel al cheltuielilor militare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )