Libnet.ro
UNICEF

10:30

Donald Trump si-a vandut inca din luna iunie toate actiunile detinute in companii

Adevărul Adevărul,
Donald Trump si-a vandut inca din luna iunie toate actiunile detinute in companii

Echipa de tranzitie republicana a anuntat marti dupa-amiaza ca presedintele-ales si-a vandut inca din luna iunie toate actiunile detinute in companii, o decizie care a dus la strangerea de fonduri considerabile pentru finantarea campaniei electorale si care ar putea sa elimine acum ingrijorarile privind un posibil conflict de interes pentru Donald Trump, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Un elector republican a anuntat ca nu il va vota pe Donald Trump la adunarea colegiului electoral

Electorul republican din statul Texas Christopher Suprun a anuntat, luni dimineata, intr-un editorial publicat de The New York Times, ca nu va vota pentru Donald Trump la adunarea colegiului electoral din Statele Unite de pe 19 decembrie, considerandu-l pe presedintele-ales drept nepregatit pentru functie.

Madonna s-a sarutat cu o alta artista, l-a criticat pe Donald Trump si i-a spus lui Sean Penn ca inca il iubeste, in cadrul propriul eveniment caritabil VIDEO

Cantareata americana Madonna a oferit un spectacol iesit din comun la Miami, cu ocazia unei licitatii pentru ajutorarea copiilor orfani din Malawi, in cadrul caruia l-a criticat in repetate randuri pe presedintele-ales Donald Trump, a spus ca ii este rusine ca este americanca, s-a sarutat cu Ariana Grande, a dansat lasciv si i-a declarat dragostea fostului sot, actorul Sean Penn.

Madonna s-a sarutat cu o alta artista, l-a criticat pe Donald Trump si i-a spus lui Sean Penn ca inca il iubeste, in cadrul propriului eveniment caritabil VIDEO

Cantareata americana Madonna, in varsta de 58 de ani, a oferit un spectacol iesit din comun la Miami, cu ocazia unei licitatii pentru ajutorarea copiilor orfani din Malawi, in cadrul caruia l-a criticat in repetate randuri pe presedintele-ales Donald Trump, a spus ca ii este rusine ca este americanca, s-a sarutat cu Ariana Grande, a dansat lasciv si i-a declarat dragostea fostului sot, actorul Sean Penn.

Donald Trump extinde cautarile pentru un secretar de stat

Presedintele ales al Statelor Unite Donald Trump extinde cautarile pentru candidati la functia de secretar de stat, in timp ce echipa sa de tranzitie ramane divizata, la aproape o luna dupa alegeri, asupra modului in care sa umple golul cel mai proeminent din cabinetul sau potential, scrie The New York Times.

Donald Trump a mers la un bal mascat, cu tema Nelegiuiti si Eroi, costumat in Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump a mers sambata seara la un bal mascat cu tema Nelegiuiti si Eroi tinut la casa din Long Island a unui important donator electoral, dar vestimentatia sa nu a fost in ton cu tema petrecerii, scrie Reuters.

Cum a ajuns Madonna in patul lui Donald Trump

Madonna a declarat ca a ajuns odinioara in patul lui Donald Trump, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Iata ce s-a intamplat.

Donald Trump a avut o discutie prin telefon cu presedintele Taiwanului. China s-a suparat

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si presedintele Taiwanului, Tsai Ing-wen, au purtat vineri o convorbire telefonica, a anuntat echipa lui Trump, citata de agentia France Presse, preluata de Agerpres. China dezaproba convorbirea, iar Taiwanul cere Beijingului sa trateze cu calm situatia.

Donald Trump, aparitie SOC la un BAL MASCAT! Cum s-a COSTUMAT presedintele ales al SUA (FOTO)

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a participat in weekend la un bal mascat cu tema Nelegiuiti si Eroi, dar vestimentatia sa nu a fost deloc in ton cu tema petrecerii, conform.

Autoritatile din New York cer 35 de milioane de dolari pentru protectia lui Donald Trump

Autoritatile din New York vor solicita fonduri federale in valoarea de 35 milioane de dolari drept despagubire pentru cheltuielile facute pentru a asigura securitatea presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, dupa victoria sa in fata lui Hillary Clinton, a declarat luni primarul metropolei americane, Bill de Blasio, citat de AFP, preluata de Agerpres.

Donald Trump, costumat in el insusi la un bal mascat (FOTO)

Donald Trump a participat la o petrecere cu masti, numita Villains and Heroes Raufacatori si Eroi), care a avut loc sambata seara, in Long Island. Petrecerea tematica a fost og.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )