Libnet.ro
UNICEF

07:30

Donald Trump, izolat n Statele Unite, dupa un turneu european care i-a consternat pna si pe republicani

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump, izolat n Statele Unite, dupa un turneu european care i-a consternat pna si pe republicani

Presedintele american Donald Trump se regaseste izolat, marti, pana si in tabara sa politica, dupa un turneu european considerat dezastruos in care a intors spatele aliatilor sai europeni si a parut sa dea credit liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, in fata serviciilor secrete ale Statelor Unite, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump, gafa dupa gafa, la intalnirea cu Regina Elisabeta a II-a: Ce gesturi a facut presedintele american(VIDEO)

Donald Trump a facut gafa dupa gafa la intalnirea cu regina Marii Britanii. Neobisnuit cu eticheta unei case regale, presedintele Statelor Unite a presarat intalnirea cu momente de.

FOTO Cum a jignit-o Donald Trump pe Regina Elisabeta si ce nu s-a vazut la televizor de la vizita lui oficiala in Anglia

Viitorii regi ai Angliei, respectiv Printul Charles si Printul William, au refuzat cu vehementa sa-l intalneasca pe Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, in timpul vizitei acestuia in Marea Britanie. Doar Regina Elisabeta a fost cea care l-a intampinat, iar acum sigur regreta.

Donald Trump are asteptari scazute de la summit-ul cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca ca are asteptari scazute de la intalnirea de luni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la numai cateva zile dupa ce 12 ofiteri ai serviciilor de informatii ale Rusiei au fost inculpati pentru piratarea calculatoarelor Partidului Democrat american inaintea scrutinului prezidential din SUA din noiembrie 2016, noteaza Reuters.

Donald Trump sustine ca SUA platesc peste 90% din apararea Europei

Intr-un interviu acordat televiziunii Fox News la Helsinki, dupa intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, presedintele american Donald Trump a sustinut luni noaptea ca Statele Unite achita 91% din costul.

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO.

Rusoaica arestata in SUA pentru spionaj a fost prezenta in Biroul Oval, la intalnirea Donald Trump - Serghei Lavrov (FOTO)

Un nou conflict diplomatic sta sa izbucneasca intre Rusia si Statele Unite. Asta dupa ce o femeie originara din Moscova a fost arestata la Washingtonpentru spionaj. Maria Butina, in varsta de 29 de.

Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Presedintele american, Donald Trump, a apreciat ca Rusia, Uniunea Europeana si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite. El a facut aceasta declaratie in cadrul unui interviu difuzat in ajunul primei sale intalniri bilaterale cu omologul sau rus Vladimir Putin, care va avea loc luni la Helsinki, transmit agentiile Belga si dpa.

Arnold Schwarzenegger il ataca pe Donald Trump: A fost penibil. Ai stat acolo ca un las

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, i-a transmis presedintelui Donald Trump, prin intermediul unei inregistrari video, ca a facut de ras Statele Unite prin comportamentul pe care.

Castigatorul Putin si purtatorul sau de cuvant, Donald Trump

Multa lume a sperat ca, desi nu e versat in negocieri politice internationale ca Vladimir Putin, Donald Trump va avea macar abilitatea omului de afaceri care vrea sa castige si care isi simte adversarul. Conferinta de presa a celor doi lideri a mers insa din rau in mai rau si apoi chiar dezastruos pentru liderul de la Casa Alba si pentru aliatii Americii. Mai jos, lista si analiza gafelor prin care Trump s-a predat lui Putin.

VIDEO Donald Trump: Uniunea Europeana, Rusia si China sunt inamicii nostri

Uniunea Europeana, Rusia si China sunt, din motive diferite, inamicii Statelor Unite, a apreciat presedintele american Donald Trump intr-un interviu difuzat cu o zi inainte de prima sa intalnire bilaterala cu omologul sau rus Vladimir Putin, la Helsinki, relateaza AFP si Reuters. Replica lui Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )