Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, nemultumit de PROSOAPELE de la bordul Air Force One: Motivul este incredibil

B1 B1,
Donald Trump, nemultumit de PROSOAPELE de la bordul Air Force One: Motivul este incredibil

Donald Trump este nemultumit de conditiile din avionul prezidential. Liderul de la Casa Alba a depus o plangere in legatura cu prosoapele de la bordul Air Force One care, sustine acesta, nu sunt. continuă pe B1

Donald Trump nu este acceptat sa sustina vreun discurs in Parlamentul Marii Britanii

Presedintele SUA, Donald Trump, nu trebuie sa aiba sansa de a sustine un discurs in Camera Comunelor, a cerut John Bercow, seful institutiei, potrivit The Guardian. Lui Donald Trump nu trebuie sa.

Casa Alba: Donald Trump se va intalni cu aliatii din NATO in luna mai. Trump si-a exprimat sustinerea ferma pentru Alianta

Donald Trump se va intalni cu aliatii din NATO in luna mai, a anuntat Casa Alba duminica, dupa o convorbire telefonica intre presedintele american si Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnat trei ordine pentru reducerea criminalitatii

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a semnat, joi, trei ordine executive pentru reducerea criminalitatii si promovarea ordinii publice.

Shakira, reactie impresionanta dupa ce Donald Trump a hotarat sa inlature musulmanii din SUA: Rezist (FOTO)

La scurt timp dupa ce Donald Trump a luat hotararea sa dea afara din SUA cetatenii musulmani, Shakira a postat un mesaj emotionant alaturi de o fotografie pe pagina sa de Facebook. Cantareata a.

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu Tratatul de Reducere a Armamentului Strategic

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a denuntat, in cursul conversatiei telefonice cu omologul sau rus, Vladimir Putin, Noul Tratat START, care limiteaza desfasurarea focoaselor nucleare ruse si americane.

Donald Trump se va intalni cu liderii NATO, la Bruxelles, pe 25 mai

Donald Trump urmeaza sa se intalneasca la Bruxelles, pe data de 25 mai, cu toti liderii NATO. Anuntul a fost facut de premierul belgia, Charles Michel, printr-un mesaj pe pagina sa de Twitter.

Premierul Belgiei: Donald Trump se va intalni cu omologii sai din NATO pe 25 mai, la Bruxelles

Presedintele american Donald Trump se va intalni cu liderii NATO la Bruxelles, pe 25 mai, a anuntat joi Guvernul belgian, desi Alianta a spus ca data nu a fost decisa inca, relateaza Reuters.

Donald Trump ii scrie lui Xi Jinping ca vrea o relatie constructiva

Statele Unite vor o relatie constructiva cu China, ii da asigurari Donald Trump omologului sau chinez intr-o scrisoare anuntata miercuri de Casa Alba, transmite Reuters.

Donald Trump apara ordinul anti-imigratie si acuza instantele americane ca ar fi politizate

Presedintele SUA, Donald Trump, a aparat ordinul executiv anti-imigratie miercuri si a declarat ca este foarte important in contextul securitatii nationale. De asemenea, liderul american a adus critici.

Destituirea sa nu este decat o chestiune de timp. Economistul Robert Kuttner, SEMNAL DE ALARMA pentru Donald Trump

Donald Trump si-a inceput mandatul de presedinte al Statelor Unite printr-o conducere agresiva, similara cu cea a unui dictator. Nu tine cont de dorintele celor care l-au ales, iar multi dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )