Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump, un nou GEST SURPRINZATOR: Cum a reactionat presedintele SUA cand un soldat si-a pierdut cascheta din cauza vantului(VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump, un nou GEST SURPRINZATOR: Cum a reactionat presedintele SUA cand un soldat si-a pierdut cascheta din cauza vantului(VIDEO)

Donald Trump este, fara indoiala, un om al surprizelor. O demonstreaza, din plin, mai ales dupa ce a devenit presedintele Statelor Unite. Nu de putine ori, liderul de la Casa Alba a aratat ca nu se lasa. continuă pe B1

VIDEO Donald Trump lupta contra vantului

Inca o data, presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor pe Twitter. De data aceasta, momentul hazliu s-a petrecut pe baza aeriana Andrews, de unde presedintii americani iau elicopterul pentru a se deplasa. inainte de a urca in Marine One, seful statului american a vrut sa-i aseze pe cap unui soldat sapca luata de vant, dar efortul liderului de la Casa Alba a fost in zadar.

Summitul G20: Donald Trump a catalogat discutiile drept un minunat succes

Presedintele American Donald Trump a declarat ca summitul G20 a fost un minunat succes, in ciuda pozitiei izolate a Statelor Unite in privinta Acordului climatic de la Paris.

Donald Trump: intalnirea cu Vladimir Putin a fost formidabila

Presedintele SUA, Donald Trump, a calificat sambata drept formidabila prima sa intrevedere cu liderul rus Vladimir Putin, pe care a avut-o cu o zi inainte in marja summitului G20, informeaza AFP.

il asteptau pe Donald Trump, dar a aparut fiica lui, Ivanka. Cum au reactionat oficialii prezenti la summitul G20 de la Hamburg

Presedintele american Donald Trump a lipsit sambata de la o sesiune de lucru a summitului G-20 care are loc in orasul german Hamburg nord) si in locul lui a aparut fiica sa Ivanka la masa.

VIDEO Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un clip video trucat in care presedintele SUA doboara un avion cu sigla CNN pe el

Un nou clip video trucat, in care personaj principal este Donald Trump, a facut inconjurul lumii, potrivit The Associated Press. Donald Trump Jr. a postat pe contul sau de Twitter un clip in care fata presedintelui SUA este suprapusa peste fata personajului din Top Gun, interpretat de Tom Cruise, in momentul in care acesta doboara un avion de vanatoare rusesc, cu sigla CNN pe el.

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat, pe Twitter, ca a discutat cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unitati pentru securitate cibernetica care sa contracareze atacurile online asupra alegerilor.

Presedintele Donald Trump sustine ca sanctiunile impotriva Rusiei nu vor fi relaxate pana la rezolvarea situatiilor din Ucraina si Siria

Presedintele american, Donald Trump, a scris, pe Facebook, ca sanctiunile impuse Rusiei nu vor fi relaxate atat timp cat situatiile din Ucraina si Siria nu vor fi rezolvate.

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat ca va finanta Programul Alimentar Mondial al ONU

Presedintele american, Donald Trump, a promis ca va finanta cu aproximativ 560 milioane de euro programe umanitare, aproape 290 milioane euro dintre acestia urmand a fi destinati alimentatiei persoanelor ce sufera de foamete.

FOTO + VIDEO. Prima intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump. Seful Administratiei de la Casa Alba: Este o onoare sa-l intalnesc pe presedintele Rusiei. Ce au discutat, timp de doua ore, cei mai puternici lideri mondiali

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump s-au intalnit, vineri, la Hamburg, in cadrul summitului G20, grupul tarilor cu cea mai dezvoltata economie.

FOTO + VIDEO. Prima intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump. Liderul de la Casa Alba: Este o onoare sa-l intalnesc pe presedintele Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump se intalnesc, vineri, la Hamburg, unde va avea loc summitul G20, grupul tarilor cu cea mai dezvoltata economie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )