Libnet.ro
UNICEF

06:00

Donald Trump vi se pare prea cuminte? Faceti cunostinta cu britanicul Boris Johnson (editorial NYT)

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump vi se pare prea cuminte? Faceti cunostinta cu britanicul Boris Johnson (editorial NYT)

Favorit pentru a deveni noul premier al Regatului Unit este un barbat alb corpolent, cu par blond ciufulit, cu o baza de sustinatori care-l adora, cu dispret pentru Europa, cu o viata privata dubioasa si cu o relatie laxa cu adevarul si principiile. Exista insa si diferente intre Boris Johnson si Donald Trump, dar asemanarile au fost cat se poate de remarcate in unele cercuri europene, unde presimtirile rele nu sunt deloc neglijabile, potrivit editorialului New York Times, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Donald Trump, primul presedinte american care a vizitat Coreea de Nord. Ce a vorbit cu Kim Jong-un. VIDEO

Donald Trump si Kim Jong-un s-au intalnit, duminica, in zona demilitarizata dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud. intalnirea a avut loc dupa ce presedintele SUA a anuntat pe contul de Twitter ca vrea sa se vada cu liderul suprem nord-coreean. Trump a devenit primul presedinte american in functie care paseste pe teritoriul Coreei .

DONALD TRUMP: Statele Unite nu vor majora tarifele vamale

Presedintele american Donald Trump a declarat astazi ca el si omologul sau chinez, Xi Jinping, au fost de acord ca Statele Unite sa se abtina deocamdata de la impunerea unor tarife vamale suplimentare pentru bunurile din China, in timp ce statul asiatic va achizitiona mai multe produse agricole americane, transmite Reuters.

DONALD TRUMP: Liderii G20 trebuie sa renunte la masurile impotriva schimbarilor climatice

Presedintele american Donald Trump pune presiune pe unii dintre liderii G20 sa nu isi respecte angajamentul de a implementa acordul de la Paris privind schimbarile climatice, anunta un comunicat de presa.

KCNA: Kim Jong Un si Donald Trump au convenit sa intensifice dialogul privind denuclearizarea

Liderul nord-coreean Kim Jong Un si presedintele american Donald Trump au convenit, in cadrul reuniunii de duminica, sa intensifice dialogul pentru a face progrese in denuclearizarea Peninsulei Coreene, a anuntat luni mass-media de stat nord-coreeana, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Un artist a fost concediat dupa ce o caricatura cu Donald Trump a devenit virala

Un artist canadian a fost concediat dupa ce a publicat o caricatura cu Donald Trump jucand golf langa doi imigranti morti, scrie The Independent.

Donald Trump, primul presedinte american care a mers pe teritoriul Coreei de Nord. Este o zi minunata pentru lume

Presedintele american Donald Trump a intrat mergand pe jos duminica in Coreea de Nord. Trump a facut cativa pasi alaturi de liderul tarii Kim Jong Un si fiind astfel primul presedinte american care a.

Update: Donald Trump, primul presedinte american in Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump a intrat mergand pe jos duminica in Coreea de Nord, facand cativa pasi alaturi de liderul tarii Kim Jong Un si fiind astfel primul presedinte american care a mers vreodata pe teritoriul acestei tari, relateaza AFP,.

PREMIERA: Donald Trump a intrat, pentru scurt timp, pe teritoriul Coreei de Nord. Este primul presedinte american care merge in aceasta tara (VIDEO)

Presedintele american, Donald Trump, si liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, s-au intalnit duminica in zona demilitarizata dintre cele doua Corei. Ulterior, liderul de la Casa Alba a intrat in Coreea de Nord,.

Donald Trump si Kim Jong-un s-au intalnit. Trump a intrat in Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump si liderul suprem nord-coreean s-au intalnit duminica in zona dem.

Potrivit lui Dalai Lama, Donald Trump este lipsit de principii morale

Dalai Lama l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca este lipsit de principii morale, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )